Adevar versus falsitate

Adevar versus falsitate
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 490
Format: 15X23

DESCRIERE

Adevar versus falsitate

David R. Hawkins

 
 
 
 

Adevărul, ca şi imaginile de pe Marte, este un fel de carte Rorschach în care oamenii îşi proiectează iluziile şi mentaţiile lor fanteziste.

Pentru prima oară în istoria omenirii, şi doar în ultimul deceniu, a apărut o ştiinţă a Adevărului care ne aduce posibilitatea discernerii adevărului de fals.

Ştiinţa conştiinţei a relevat faptul că gradele de adevăr reflectate sunt în concordanţă cu nivelurile calibrate ale conştiinţei pe o scară de la 1 la 1000. Când  acest test de verificare a adevărului a fost aplicat asupra mai multor domenii din societate (filme, arte, politică, muzică, sociologie, religie, teorii ştiinţifice, spiritualitate, filosofie, viaţa cotidiană americană şi a altor ţări din lume) rezultatele au fost uluitoare.

Autorul  împărtăşeşte în această carte lucruri tăioase precum lama de cuţit, pe care cititorul le poate verifica aplicând tehnica simplă, instantanee, şi care, precum hârtia de turnesol, îl va ajuta să diferenţieze adevărul de fals în doar câteva secunde. 

Adevărul şi Realitatea, după cum afirmă autorul, nu au secrete. Tot ceea ce există acum sau a existat în trecut, chiar şi numai un gând, este identificabil şi calibrabil pentru totdeauna din câmpul omniprezent al însăşi Conştiinţei.

Odată cu lecturarea cărţilor Putere versus Forţă (nivel calibrat 850), Ochiul Sinelui (nivel calibrat 980) sau a cărţii Sinele:Realitate şi Subiectivitate (nivel calibrat 999), nivelul de conştiinţă al cititorului creşte, acest lucru fiind măsurabil,  ca o consecinţă a simplei expuneri la acest material, prezentat din  câmpul catalitic şi puternic al contextului.

Conflictul este rezolvat înăuntrul minţii cititorului cu ajutorul recontextualizării care rezolvă dilema. Adversitatea şi împotrivirea sunt rezolvabile prin identificarea poziţionalităţilor egoului, ceea ce reprezintă baza suferinţei umane.


David R. Hawkins, M.D., Ph..D este directorul Institutului pentru Cercetari Spirituale Avansate. Este o autoritate larg recunoscuta in domeniul cercetarii constiintei si al spiritualitatii. Scrie si preda totul dintr-o perspectivă unica, aceea a unui doctor clinician cu experienta, om de stiinta si mistic. A fost numit cavaler si a primit onoruri si multe titluri prin toata lumea. In Who's Who in the World sunt detaliate toate activitatile sale. Dr. Hawkins a sustinut conferinte si seminarii in universitati precum Harvard, Oxford si altele, precum si grupurilor spirituale de la Westminster Abbey si Notre Dame, dar si la manastiri catolice, protestante si budiste. Viata sa este devotata evolutiei spirituale a omenirii.
----------------------------------------------------------
Cuprins:

SECTIUNEA INTAI
Ce este adevarul?

SECTIUNEA A DOUA
Aplicatii practice

SECTIUNEA A TREIA
Adevarul si lumea

SECTIUNEA A PRATRA
Constiinta superioara si adevarul


In bine-cunoscuta traditie a autorului, calibrarea acestui volum, este 935.
De aceasta data sunt prezentate multe calibrari ce ating aproape toate domeniile sociale, in spiritul Stiintei Constiintei, in spiritul Adevarului, ne aduc in prim-plan in special subiecte ca adevarul, politica, America, razboiul, religia, filmele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0207 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27