Adevărata poveste a nasului lui Pinocchio

Adevărata poveste a nasului lui Pinocchio
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-400-231-0
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 664
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Adevărata poveste a nasului lui Pinocchio

Leif G.W. Persson

Al treilea roman din seria Inspectorul Evertbäckström

Inspectorul-șef Evert Bäckström se ocupă de un caz neobișnuit.
Să găsească un suspect în cazul uciderii lui Thomas Eriksson – celebru avocat al mafiei – nu e greu, dar să scurteze lunga listă a celor care îl voiau mort este aproape imposibil.
Din fericire, de-a lungul timpului, Bäckström a întreținut un grup de cunoștințe îndoielnice. Colegii săi nu știu că el își încheie anchetele cu ajutorul acestor prieteni. Și nici că Bäckström trebuie să le întoarcă o serie de favoruri. Acum însă rămân cu toții uimiți pentru că nici cel mai diabolic polițist n-ar fi bănuit până unde ar putea duce această pistă și cât de mult l-ar scoate pe Bäckström din zona sa de confort.

“Cu siguranță, Leif G.W. Persson scrie cea mai bună literatură polițistă din Suedia, și mai ales datorită savurosului inspector șef Bäckström, un escroc pe care ne place să-l urâm.” - Dala-Demokraten

“Neîndoielnic, romanul lui Persson este una dintre cele mai convingătoare mostre de crime fiction suedez.” – Expressen

Leif G.W. Persson este un povestitor extrem de inteligent, capabil, pe de o parte, să-i facă pe cititori să se amuze copios și, pe de altă parte, să se înfioare citind descrierile tăioase și critice ale societății contemporane.” – Skanska Dagbladet

“În ciuda – sau tocmai datorită – personajului cinic Bäckström, firele acțiunii se împletesc elegant într-un ansamblu puternic, care satisface nevoia cititorilor de a se bucura de o distribuție insolită a personajelor, de coincidențe stranii și de un strop de istorie.” – Aftonbladet

Leif G.W. Persson este cel mai cunoscut criminalist scandinav și un profiler renumit. Din 1991, este profesor la Academia suedeză de Poliție și, ca expert criminalist, analizează cazuri complicate în emisiuni TV și în presă. Este autorul a zece romane polițiste, trei dintre ele avându-l drept protagonist pe excentricul inspector de poliție Evert Bäckström.
A primit nenumărate distincții literare, printre care The Piraten Award, The Glass Key for Best Scandinavian Crime Novel, The Swedish Academy of Crime Writers' Award (de trei ori), The Finnish Whodunnit Society's Annual Award for Excellence in Foreign Crime Writing, The Petrona Award for Best Scandinavian Crime Novel și The Danish Academy of Crime Writers' Palle Rosenkrantz Prize.

Trilogia Bäckström stă la baza unui serial TV difuzat, din ianuarie 2015, de rețeaua Fox în Statele Unite.

La Editura Trei au apărut primele două volume ale trilogiei, Ucigașul dragonului (2016) și Cazul Linda (2015).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0750 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.