Amurgul fiarelor

Amurgul fiarelor
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-40-1353-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 336
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Amurgul fiarelor

Marc Lévy

Maya a dispărut.
Pentru hackerii din Grupul 9 începe o cursă contracronometru în încercarea de a anihila conspirația fiarelor.
Fiarele sunt o mână de oameni puternici care ne atacă libertatea.
Scopul lor este de a crea haos, de a-și însuși toate bogățiile și de a guverna lumea fără nicio opreliște.
Dar ce este Grupul 9?
Acest nou thriller semnat de Marc Levy reprezintă continuarea aventurii pasionante în care ne-au purtat cei 9 eroi puternici și neînfricați din S-a întâmplat noaptea, primul volum din seria Grupul 9.
9 Robini Hood ai zilelor noastre, 9 pribegi certați cu legea care slujesc binele cu riscul propriilor vieți.
Un roman de spionaj extrem de captivant care scoate la iveală într-un mod surprinzător derapajele vremurilor noastre.

„Povestea seriei, care se desfășoară simultan în cele patru colțuri ale lumii, este atât de bine construită încât pur și simplu nu te poți opri din lectură. În plus, îi dă ocazia autorului de a-și exprima opiniile despre timpurile în care trăim, de la criza refugiaților la capitalismul sălbatic." – La Presse

„Seria Grupul 9 marchează o nouă etapă în opera lui Marc Levy. " – Actualitté

„La început, am crezut că pornesc într-o aventură în întregime inventată: dar realitatea zilelor noastre a depășit cu mult ficțiunea creată de mine." – Marc Levy

Marc Levy este, de 20 de ani, scriitorul francez cel mai citit din întreaga lume, cu peste 50 de milioane de exemplare vândute. În Franța, romanele sale au fost vândute în mai mult de 23 de milioane de exemplare.
A debutat în 2000, cu romanul Și dacă e adevărat, ecranizat în 2005 cu titlul Ca în rai, cu Reese Witherspoon și Mark Ruffalo în rolurile principale.
La Editura Trei au apărut Și dacă e adevărat, Te voi revedea, În altă viață, Șapte zile pentru o eternitate, Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus, Prietenii mei, iubirile mele, Prima zi, Prima noapte, Hoțul de umbre, Strania călătorie a domnului Daldry, Mai puternic decât frica, Și dacă aș mai trăi o dată, Unde ești?, Un alt fel de fericire, Copiii libertății, Ea & el, Orizontul răsturnat, Ultima din clanul Stanfield, O fată ca ea, Fantoma și iubirea, precum și S-a întâmplat noaptea, primul volum al seriei Grupul 9.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0226 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.