Arta Conversatiilor Imposibile. Cele 7 Principii Fundamentale Ale Comunicarii

Arta Conversatiilor Imposibile. Cele 7 Principii Fundamentale Ale Comunicarii
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9653-03-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 296
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Arta Conversatiilor Imposibile. Cele 7 Principii Fundamentale Ale Comunicarii

Peter Boghossian si James Lindsay

Trăim vremuri în care dezbaterea unor probleme controversate a devenit imposibilăpânăși cu cel mai bun prieten ca interlocutor. Peter și James au scris o hartăindispensabilăcare ne va ajuta sănu cădem în prăpastie.

Dave Rubin, The Rubin Report

 

 

În aceste vremuri polarizate, oamenii trăiesc în rețelele de socializare, în camerele cu ecou ale propriului lor extremism, devenind tot mai încrezători în dreptatea lor. Aceastăcarte inteligentăștiințific întemeiată, care pune laolaltăînțelepciunea socialăși emoțională, ne învațăcum săieșim din izolare și săconversăm efectiv cu cineva cu opinii foarte diferite. Te va face mai receptiv la provocarea, schimbarea chiar a convingerilor, prejudecăților, valorilor sacre ale interlocutorilor. Și poate chiar va pava calea pentru a face tu însuți câteva asemenea schimbări.

Robert Sapolsky,Profesor de neurologie si neurochirurgie la Stanford University

 

 

Boghossian și Lindsay au schițat un plan care aruncăo punte peste prăpastie. Au găsit un antidot: un ghid despre cum săstai de vorbăcu dușmanul. Având în spate experiența câtorva decenii de conversații imposibile, cei doi autori au scris ceea ce s-ar putea săfie manualul suprem pentru cum sătraversăm liniile inamice și săieșim vii din aceastăaventură, ca săne putem spune povestea. Și nicio clipămai devreme. 

Bret Weinstein, PhD

 

 

Doctorii Boghossian și Lindsay oferăsfaturi esențiale despre cum sădiscutăm despre teme controversate în climatul social si politic al zilelor noastre. Cartea este un ghid necesar pentru a 
naviga printre neîn
țelegeri și a construi punți, folosind abordări susținute de evidențășiștiință

Debra W. Soh, Ph.D., comentator politic si editorialist stiintiific

 

 

Într-o republicăliberă, nu ar exista conversații imposibile; ceea ce ridicăîntrebarea: mai suntem liberi? Dupăce am citi, am ascultat și am stat de vorbăcu Peter și James, sunt convins căsunt Galileo, Im. Kant și chiar William Tynsdale al vremurilor noastre. 

Glenn Beck 

 

 

 

Despre carte:

 

Contează ce cred oamenii, contează și ce crezi tu. 

Dar ceea ce credem unii și alții se poate schimba. 

Există căi bune și căi greșite de a le schimba. 

 

Conversația este o cale bună.

 

 

În ciuda a ceea ce frustrarea unora îi face să creadă, oamenii nu-și pot schimba convingerile dacăsunt loviți în moalele capului de cineva care-i urăște. Dar o conversație deschisă este cea mai bunăși utilăcale de a pune sub semnul întrebării convingerile noastre.

 

 

Arta conversațiilor imposibile te învață cum săporți o conversație cu oricine e dispus săstea de vorbăcu tine, chiar dacăunii oameni și unele conversații par imposibile. Poate furia cuiva sau, cineștie, poate diferențele politice dintre voi sunt atât de profunde, încât o discuție civilizată pare imposibilă. Dar dacă cineva e dispus săstea de vorbăcu tine, fie el extremist, fanatic sau partizan înflăcărat, această carte te va învăța cum săcomunici eficient cu astfel de oameni.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.