Autocontrolul prin Metoda Silva Echilibrul şi controlul minţii obţinute printr-un program revoluţionar

Autocontrolul prin Metoda Silva Echilibrul şi controlul minţii obţinute printr-un program revoluţionar
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-87871-0-0
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 232
Format: 13X20

DESCRIERE

Autocontrolul prin Metoda Silva

Echilibrul şi controlul minţii obţinute printr-un program revoluţionar

Jose Silva

Philip Miele

 
 
 
 
În cei peste 30 de ani de la prima ediţie a acestei cărţi, peste 14 milioane de oameni au absolvit cursurile de Control Mental, dobândind capacitatea de a-şi utiliza mintea la un nivel mai profund şi mai eficient, chiar şi în situaţii de stres, în timpul somnului, oriunde şi oricând. 

Aceasta carte, care îţi va schimba fundamental viaţa, are la bază un extraordinar curs de 4 zile conceput de José Silva. Vei cunoaşte tehnici de Control Mental prin care vei putea să depăşeşti stările tensionate, obiceiurile negative, nesiguranţa emoţională, stresul profesional. Este cunoscut faptul că o mare parte din bolile care ne scurtează viaţa au la bază acumularea stresului pe care îl întâlnim zilnic; Metoda Silva este un pachet de tehnici ce îţi vor vindeca mintea şi trupul, şi îţi vor însănătoşi sufletul. 

Autocontrolul prin Metoda Silva este probabil cea mai importantă carte pe care o vei citi vreodată.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0189 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.