Aventurile lui Sherlock Holmes 2

Aventurile lui Sherlock Holmes 2
thumbthumb
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 448

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Semnul celor patru”, cel de-al doilea roman holmesian al lui Sir Arthur Connan Doyle, a fost scris în 1890 si publicat în paginile revistei “Strand Magazine”.

Mary Morstan, o tânara britanica seducatoare, al carei tata a disparut misterios, primeste an de an, printr-o scrisoare anonima, o perla de o rara frumusete.

Nelinistea eroinei creste atunci când expeditorul necunoscut al perlelor îi trimite o misiva stranie si amenintatoare, a carei enigma o va rezolva de-a lungul unei calatorii pline de primejdii imbatabilul duo compus din Sherlock Holmes si asistentul acestuia, doctorul Watson.

Un caz la prima vedere imposibil de rezolvat, iata cum începe “Valea terorii”, povestire publicata între 1913 si 1914 în „Strand Magazine“.

Sherlock Holmes si doctorul Watson primesc o scrisoare cifrata care anunta un nou complot primejdios pus la cale de adversarul genial, dar malefic al detectivului: Profesorul Moriarty. Cazul este rezolvat pe parcursul a peste 170 de pagini pline de suspans, rasturnari de situatii si rationamente deductive care confirma genialitatea lui Holmes.

Sub titlul “Memoriile lui Sherlock Holmes” veti gasi, în ultima parte a volumului al II-lea, 11 povestiri ale doctorului Watson, care corespund unui numar egal de cazuri rezolvate de agerul Holmes.

Ultima problema” – cea din urma povestire din volum, este cea în care Sir Arthur Connan Doyle îsi ucide temporar eroul.  Sherlock Holmes cade în cascada Reichenbach, în urma unei înfruntari cu profesorul Moriarty.

Memoriile lui Sherlock Holmes” cuprind urmatoarele titluri:
Stea de Argint,
Fata galbena,
Functionarul agentiei de bursa,
Vasul “Gloria Scott”,
Ritualul Musgrave,
Enigma din Reigate,
Omul necinstit,
Pacientul rezident,
Traducatorul de greaca,
Tratatul naval
Ultima problema.

Limba:romana

Nr.pagini:448

An aparitie:2010

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1173 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.