Bacalaureat 2024. Matematică M_ştiinţele-naturii, M_tehnologic

PRP: 40,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 38,00 lei
Diferență: 2,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789734739578
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 304
Format: 165 x 235

DESCRIERE

Bacalaureat 2024. Matematică M_ştiinţele-naturii, M_tehnologic

MONEA Mihai;MONEA Steluta;SERDEAN Ioan;ZANOSCHI Adrian

 

 

 

Avizat M. E. N. conform O. M. nr. 3022/8. 01. 2018

 

Lucrarea contine:

Teme recapitulative ce includ notiuni teoretice si probleme de antrenament pe trei niveluri (initiere, consolidare si evaluare) si care acopera toata programa pentru bacalaureat. Problemele sunt insotite doar de raspunsuri (cele de initiere) sau de solutii detaliate (cele de consolidare).

40 de teste (dintre care 10 fara solutii) dupa modelul M. E. N.

Lucrarea poate fi folosita in invatarea curenta, permitandu-le elevilor sa se pregateasca in conditii reale, de examen, dar se poate dovedi un instrument util si in vederea recapitularii materiei la finalul unui semestru sau la sfarsitul anului scolar.

 

De ce e utila matematica?

Matematica este una din materiile de baza studiate de elevi pe parcursul scolii. Toti stim ca aceasta stiinta exacta este de folos nu doar in domenii tehnice ci oriunde in viata. Fiecare elev care se pregateste pentru bac mate stiinte ale naturii 2024 are nevoie de un suport teoretic de invatat, un ghid de pregatire pentru a performa la examenul de Bacalaureat.

Matematica face parte din programa clasei a XII-a, iar notele la Bac matematica Stiintele naturii sunt esentiale pentru un rezultat final cat mai bun la examenul de Bacalaureat.

Cu ajutorul matematicii putem gasi solutii la probleme si idei pentru atingerea oricarui scop. Matematica este cea care ne formeaza modul logic a gandi, de a reactiona, de a estima o situatie, de a solution problemele. Majoritatea problemelor de matematica pentru bacalaureat pot fi rezolvate prin diferite metode, iar aceste teste te ajuta sa gasesti solutia cea mai potrivita. Cartea pentru bac 2024 matematica stiinte ale naturii este de folos oricarui elev care se pregateste in acest an sa sustina examenul final al liceului, pentru a urma mai apoi o facultate.

 

Fie ca te pregatesti pentru Bac matematica profil tehnologic sau Bac matematica stiinte ale naturii, e important sa rezolvi cat mai multe teste si sa parcurgi cu atentie teoria.

Atunici cand incercam sa intelegem esenta matematicii, putem fi in stare sa infruntam situatii inedite, sa depasim greutati cu ajutorul gandirii logice si a rationamentelor.

Fiecare dintre noi are nevoie de calcule matematice zi de zi. Chiar daca nu ne dam seama, e nevoie sa folosim matematica si pentru cele mai simple activitati pe care le facem. Orice problema poate avea o solutie rezolvabila matematic. Indiferent de ce profesie vor alege, elevii care au studia matematica devin oameni bine pregatiti si capabili de o cariera de succes.

 

Este imposibil pentru absolventii de liceu sa parcurga o facultate daca nu au notiuni solide de matematica.  La baza ingineriei, a studiilor de fizica sau chimie sta matematica. In ziua de astazi, angajatorii cauta oameni competenti, capabili, iar cei care cunosc bine matematica au cel mai mare succes.

 

Chiar daca elevii nu urmeaza dupa terminarea liceului o facultate tehnica (de matematica), invatarea matematicii este un avantaj pentru orice tanar. Tehnologia actuala ne ofera multe variante atractive prin care putem rezolva cu usurinta probleme de matematica. Pregatirea pentru bac mate stiinte ale naturii inseamna multe probleme de rezolvat, parcurgerea teoriei si recapitulari finale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0594 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.