Biofizică și imagistică medicală pentru asistenți medicali

Biofizică și imagistică medicală pentru asistenți medicali
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-587-430-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 120
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Carti Medicina

DESCRIERE

Biofizică și imagistică medicală pentru asistenți medicali


Hary Hârlăuanu

Suport de curs 

Volumul „Biofizică și imagistică medicală pentru asistenți medicali” este destinat elevilor școlilor sanitare postliceale și personalului mediu din sistemul sanitar.  

Biofizica este o știință cu caracter interdisciplinar care studiază procesele și fenomenele dintr-un organism viu și stabilește legi între diferite mărimi fizice, interferând cu biologia, fizica, chimia și matematica. Lucrarea de față ajută la fixarea și aprofundarea noțiunilor de bază din domeniul biofizicii, favorizând înțelegerea unor procese fiziologice și farmacologie din organismul uman. Mai mult decât atât, cititorii vor asimila cunoștințele generale și vor deprinde calitățile de care au nevoie în cadrul activității practice de măsurare, control și verificare în laborator. Vor învăța cum să lucreze cu o serie de aparate și vor fi la curent cu erorile care pot să apară în timpul pregătirii probelor.

Din cuprins:

  • Biofizica celulară
  • Biofizica sistemelor complexe
  • Bazele fizice ale imagisticii medicale
  • Tehnici radiologice speciale
  • Aparatura radiologică
  • Radiodiagnostic și radioterapie
  • Pregătirea pacienților pentru explorarea radiologică

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0560 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13