Biologia transcendentei - Joseph Chilton Pearce

PRP: 55,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 46,75 lei
Diferență: 8,25 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-556-4
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 400
Format: 13X20

DESCRIERE

Biologia transcendenţei

schiţă a spiritului uman

Joseph Chilton Pearce

 

 

 

De ce suntem blocaţi într-o cultură a violenţei şi nedreptăţii? Cum se poate recunoaşte şi aplica idealul transcendent reprezentat de marii maeştri spirituali ai omenirii?
    În Biologia transcendentei, renumitul Joseph Chilton Pearce examinează înţelegerea biologică actuală a organizării noastre neuronale pentru a afla cum să ne depăşim limitările capacităţilor actuale ale corpului şi minţii. Cercetări recente în neuroştiinţe şi neurocardiologie identifică cei patru centri neuronali ai creierului şi indică faptul că un al cincilea astfel de centru este situat în inimă. Interacţiunile dinamice dintre creier şi inimă sunt concepute pentru a ne depăşi capacităţile evolutive actuale. Suntem făcuţi, la propriu, să transcendem.
    Dar imperativul obedienţei sociale ne contracarează moştenirea genetică, blocându-ne capacităţile transcendente şi generând violenţa în toate formele ei. Insă fiecare dintre noi poate răsturna aceste false imperative pentru a ne împlini menirea, aceea în care inima si mintea-creier rezonează în sincronicitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0514 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.