BOLILE KARMICE
24,30 lei
27,00 lei (-10%)

BOLILE KARMICE

BOLILE KARMICE
-10%
Preț: 24,30 lei
27,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Format: 13X20

DESCRIERE

BOLILE KARMICE

Cum sa le recunoastem, sa le intelegem si sa le vindecam

Daniel Meurois-Givaudan

 
 
 
 
 

Deschizător de drumuri în domeniul fascinant și prea puțin cercetat al bolilor karmice, Daniel Meurois-Givaudan ne invită într-o călătorie vindecătoare în viețile trecute, pe parcursul căreia putem identifica evenimentele semnificative ale căror consecințe ne tulbură și în prezent.

Parcurgând firul călăuzitor al întâmplărilor dinaintea nașterii, avem posibilitatea unei mai bune înțelegeri și chiar a vindecării acelor afecțiuni pe care medicina și știința convenționale nu le pot explica și trata până la capăt. Dincolo de caracterul deosebit de util al acestui demers, o bună înțelegere a evenimentelor amintite constituie și piatra de temelie a reconstrucției și a desăvârșirii sinelui, a elevării spirituale și a menținerii unei stări optime de sănătate.

Cu o experiență de peste 25 de ani în citirea aurei, Daniel Meurois-Givaudan ne invită în cartea de față să-i fim alături chiar în laboratorul său de lucru, punându-ne la dispoziție metoda prin care investighează cea mai sofisticată și mai misterioasă dimensiune a omului, viața spirituală, din perspectiva bagajului „istoric“ pe care aceasta îl presupune.

**************************************************************

DANIEL MEUROIS-GIVAUDAN

A scris 34 de cărți care, începând din 1980, s-au bucurat de un mare succes în întreaga lume, fiind traduse în aproape 20 de limbi, în milioane de exemplare. Lucrările sale abordează, printre altele, aventura conștiinței umane, lumi multidimensionale și viziunea holografică asupra Universului. Scrise într-un stil unic și elegant, cărțile sale au devenit rapid printre cele mai vândute din întreaga lume. 

Daniel Meurois-Givaudan și-a împărtășit experiența de peste un sfert de veac prin sute de conferințe și seminare în multe țări europene și africane.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0282 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.24