Calendarul maya

Calendarul maya
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3976-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 252
Format: 14.5 x 20.5

DESCRIERE

Calendarul maya

Autor: LEDERMAN Viktoria

Să te trezești dimineață și să descoperi că zilele curg invers este o situație mult mai gravă decât în celebrul film Ziua Cârtiței!

Începutul acestei aventuri pe care nu o crede niciun adult este o excursie la un proaspăt șantier arheologic despre care se bănuiește că ar fi legat de civilizația maya. Gleb, elev în clasa a VII-a, zgârie pe un zid antic de pe șantier data 23.05.2013 și, împreună cu doi colegi de clasă, se trezește că retrăiește ziua de 22 mai, apoi pe cea de 21, 20, 19…

Gleb și colegii săi, Iura și Lena, văd în repetarea evenimentelor câteva avantaje: pot rescrie teza la matematică, pot evita cearta cu un coleg nesuferit, ba chiar pot să cheltuie toți banii de buzunar – fiindcă dimineață îi vor găsi la loc în portofel!

Dar, cu cât se îndepărtează mai mult de ziua de 23 mai, cu atât speranța lor de a se întoarce în prezent este mai slabă – și cum să șteargă nefericita inscripție care i-a trimis înapoi în timp?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.