Cei mai fericiți copii din lume Parenting în stil olandez

Cei mai fericiți copii din lume
Parenting în stil olandez
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-50-6985-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 232
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

 Cei mai fericiți copii din lume

Parenting în stil olandez

Rina Mae Acosta, Michele Hutchison

Traducere de Ioana-Raluca Flangea

 

Apel către părinții stresați: relaxați-vă și imaginați-vă un loc în care copiii se joacă nesupravegheați, nu fac teme, au puține „activități“ programate și sunt cei mai fericiți din lume. Nu e un tărâm fantastic, ci Olanda!

 

Rina Mae Acosta și Michele Hutchison, două mame care trăiesc în Olanda, ne arată de ce copiii din această țară sunt atât de fericiți și de bine adaptați. Prin raportare la propria experiență, la discuții cu alți părinți și la cercetările recente, autoarele explică felul în care sistemul de învățământ olandez, orele reduse de muncă, masa în familie, libertatea la locul de joacă, mersul pe bicicletă și independența precoce reprezintă un mediu propice pentru formarea unor viitori adulți responsabili și integrați social.

 

De ce: • Bebelușii olandezi par atât de mul­țumiți și dorm atât de liniștiți? • Părinții olandezi își lasă copiii să se joace singuri afară? • Olandezii le permit copiilor să meargă cu bicicleta la școală? • Adolescenții olandezi nu sunt rebeli? • Copiii olandezi sunt considerați cei mai fericiți din lume?

 

„O lectură obligatorie pentru toți părinții care vor să adopte un stil de parenting mai relaxat și să creeze un mediu mai puțin stresant pentru copiii lor.“ — Library Journal

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0262 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13