Codul penal si codul de procedura penala

Codul penal si codul de procedura penala
thumbthumb
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat - ultimul exemplar!
ISBN: 978-973-567-915-6
Anul publicării: 2014
Pagini: 288
Format: 15X22
Categoria: Drept Penal

DESCRIERE

Cartea Codul penal si codul de procedura penala. Teste-grila este un instrument util in vederea verificarii cunostintelor teoretice de specialitate ale celor care sustin examenul de licenta, concursurile de admitere in magistratura sau avocatura, avand in vedere ca formele de examinare includ testarea in acest sistem.

Autorii, practicieni cu experiența, cadre didactice la Facultatea de Drept a Universitații din București, lectori la Institutul Național pentru Pregatirea și Perfecționarea Avocaților, membri in comisiile de examen pentru primirea in profesia de avocat sau pentru definitivat in avocatura, au conceput teste-grila cu un grad de dificultate ridicat, relevante pentru genul de examinare menționat. Lucrarea contine 1.195 de teste-grila – 520 din domeniul dreptului penal, elaborate de av. Petruț Ciobanu, si 675 din domeniul dreptului procesual penal, elaborate de av. Aurel Ciobanu, membru in Comisia de elaborare a proiectului legii de punere in aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala.

Limba: romana
Nr. pagini: 288

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0191 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.