Codul penal si Codul de procedura penala. Septembrie 2019 - Dan Lupascu

Codul penal si Codul de procedura penala. Septembrie 2019 - Dan Lupascu
Preț: 33,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-673-167-6
Anul publicării: 2019
Pagini: 472
Format: 200 x 150 x 21 mm
Categoria: Drept Penal

DESCRIERE

Codul penal si Codul de procedura penala: Septembrie

2019

Ed. ingrijita de Dan Lupascu

 
 
 
CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA: SEPTEMBRIE 2019
INCLUDE:
● corelatii cu vechile reglementari
● dispozitii de aplicare
● decizii ale Curtii Constitutionale
● recursuri in interesul legii
● hotarari prealabile
● dispozitii conexe
● index
 
 
Editia a 13-a a lucrarii Codul penal si Codul de procedura penala (septembrie 2019), tiparita pe hartie alba de calitate superioara si ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, cuprinde Codul penal si Codul de procedura penala actualizate, articolele celor doua Coduri fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.
 
Volumul Codul penal si Codul de procedura penala: septembrie 2019 include decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari prealabile, precum si corelatii cu reglementarile anterioare.
 
Indexul plasat la finalul fiecarui Cod faciliteaza utilizarea lucrarii, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, respectiv in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.
 
Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala: septembrie 2019 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1169 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.