Compasiunea și mintea umană - Paul Gilbert

Compasiunea și mintea umană - Paul Gilbert
Preț: 67,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0749-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 496

DESCRIERE

Compasiunea și mintea umană
 

Paul Gilbert
 

Compasiunea și mintea umană ne poartă într-o călătorie palpitantă spre originile provocării de a trăi o viață plină de sens, conectare și reziliență. Gilbert ne arată în detaliu practicile personale pe care le consideră importante pentru îmbunătățirea compasiunii – pentru noi înșine, pentru alții și pentru minunata lume în care trăim. Daniel J. Siegel
 
... nu  va  fi  o  surpriză să afli că, atunci când fantazăm și ne gândim la compasiune, acest lucru are, de asemenea, „efecte interesante“ asupra creierilor și corpurilor. De fapt, concentrarea pe bunăvoință, atât față de noi înșine, cât și față de alți oameni, stimulează zone din creierul și corpul nostru în moduri favorabile sănătății și stării de bine.
 
Cercetătorii au descoperit de asemenea că, din ziua în care ne naștem și până murim, bunăvoința, sprijinul, încurajarea și compasiunea față de alții au un impact imens asupra  modului  în  care  se  dezvoltă  creierii  și  corpurile  noastre,  precum și asupra stării generale de bine. Dragostea și bunătatea, în special în copilărie, influențează chiar modul în care se exprimă unele dintre genele noastre! Așa că se dovedește că bunăvoința și compasiunea sunt într-adevăr căi spre fericire și stare de bine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0283 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.