Cuvintele îți modelează creierul

Cuvintele îți modelează creierul
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0228-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 318
Format: 13X20

DESCRIERE

Cuvintele îți modelează creierul

Mark Robert Waldman, Andrew Newberg

 
 
 
Fie că negociezi cu șeful sau cu subalternii, fie că te contrazici cu partenerul de viață ori încerci să le faci față copiilor, Comunicarea Empatică e o cale rapidă și imbatabilă de a ajunge la un dialog reciproc avantajos și de a-ți atinge scopurile. 
 

În urma cercetărilor făcute, Andrew Newberg și Mark Robert Waldman au constatat în mod repetat că o conversație dificilă se poate transforma într‑una binevoitoare în doar câteva minute – dacă se face apel la Comunicarea Empatică.

 

Prin 12 pași simpli, Comunicarea Empatică schimbă realmente structura creierului, contribuind la crearea unei legături între oameni. Astfel, eliberați de neîncredere și conflict, putem vorbi mai eficient, asculta mai profund, colabora fără efort și rezolva mai rapid orice problemă.

 

Dr. Andrew Newberg este un cunoscut neurolog, preocupat de relaţia dintre funcţiile creierului şi diferitele stări mentale. Este pionier în studierea din perspectivă neurologică a experienţelor religioase şi spirituale, domeniu cunoscut drept neuroteologie. Lucrează ca director de cercetare la Myrna Brind Center of Integrative Medicine şi ca medic în cadrul Thomas Jefferson University Hospital din Philadelphia. S‑a specializat în medicină internă şi nucleară. Cercetările sale au fost menţionate atât în publicaţiile Time, Newsweek, O, The Oprah Magazine, cât şi pe Discovery Channel, National Geographic Channel, BBC şi NPR.

 

Mark Robert Waldman este unul dintre cei mai importanţi specialişti din lume în relaţia dintre comunicare, spiritualitate şi funcţionarea creierului. S‑a implicat în dezvoltarea unei noi strategii, intitulată neuro‑coaching, prin care ajută indivizii, cuplurile şi comunităţile să‑şi rezolve conflictele personale şi profesionale şi să‑şi îmbunătăţească eficienţa. Este cadru didactic la Loyola Marymount University, Los Angeles, unde predă Executive Communication în programul EMBA. Este expert în dezvoltare personală şi în afaceri. Opiniile sale au fost prezentate în Time, Washington Post, New York Times, Forbes, Entrepreneur, Investor’s Business Weekly etc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0189 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.