Despre încredere

Despre încredere
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0097-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Format: 13X20

DESCRIERE

Despre încredere - antidotul pentru grijile, tristețea și neliniștile sufletești care ne copleșesc în anumite momente ale vieții

Norman Vincent Peale

 
 
 
 
Încrederea este, conform lui Norman Vincent Peale, un corolar al credinţei şi un motor al acţiunii - este credinţa transpusă în fapte prin care îţi clădeşti viitorul şi personalitatea, îţi dă speranţă şi energie să-ţi împlineşti visurile.
    Mesajul lui Peale este incredibil de simplu: dacă ai încredere, dacă vei crede că poţi, vei putea. însă acest mesaj are ca fundament învăţăturile Bibliei. Toate răspunsurile se găsesc în Cartea cărţilor. încrederea este nu numai încredere în forţele proprii, ci şi în acea forţă sădită în om de către divinitate.
    Peale îşi susţine pledoaria cu o serie de poveşti adevărate. Sunt relatări în care miraculosul s-a strecurat, sau a intrat triumfal, în viaţa celor credincioşi, oricât de grele au fost încercările la care au fost supuşi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0659 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.