Dolores se destramă

Dolores se destramă
Preț: 54,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786067107937
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 664
Format: 135 x 200
Categoria: Carti drama

DESCRIERE

Dolores se destramă

Autor: Wally Lamb

"Realismul cu care Wally Lamb sondează lumea interioară în totală devălmășie a protagonistei sale din Dolores se destramă le-ar face mândre până și pe Marilyn French și Margaret Atwood." VILLAGE VIEW

Când fratele ei moare la naștere, Dolores Price rămâne singurul copil al unei mame vulnerabile și depresive și al unui tată infidel și abuziv. În atmosfera sufocantă de acasă, abia dacă răzbește prin anii adolescenței, găsind alinare pentru tristețe și singurătate în mâncare. Când se hotărăște într-un final să-și părăsească zona de confort și, totodată, de oprimare, pe Dolores - care cântărește deja aproape 120 de kilograme - n-o împovărează doar greutatea trupului, ci și suferința de necuprins a traumei și a vinovăției.

Dolores se destramă ne vorbește răspicat despre cum, dacă nu-l vindeci, copilul care ai fost modelează adultul care ești astăzi, despre abandon și regăsire, despre monstrul depresiei și alți monștri, care te schimbă atât fizic, cât și pe interior.

 

"Deși viața personajelor mele nu se aseamănă foarte mult cu a mea, avem în comun faptul că suntem cu toții niște oameni imperfecți care caută să devină mai buni. Am ajuns să scriu literatură ca să am posibilitatea de a-mi depăși granițele și limitele propriilor experiențe și a înțelege mai bine viețile celor din jurul meu." WALLY LAMB

Traducere din limba engleză de Ioana Filat

Titlul original: She's Come Undone

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0226 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.