Evaluarea națională la finalul clasei a II-a. Comunicare în LIMBA ROMÂNĂ. Teste și bareme

Evaluarea națională la finalul clasei a II-a. Comunicare în LIMBA ROMÂNĂ. Teste și bareme
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 21X26.5
Categoria: Clasa II - a

DESCRIERE

Evaluarea națională la finalul clasei a II-a. Comunicare în LIMBA ROMÂNĂ. Teste și bareme

Monica Radu
 

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr.299 din anexa Ordinului.
Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare aprobată de Ministerul Educaţiei Naţionale prin ordinul nr.3418 din 19.03.2013.

Caietul se adresează elevilor de clasa a II-a, cadrelor didactice și părinților. Testele au fost concepute pe baza programei în vigoare și sunt însoțite de baremele de corectare, ceea ce permite evaluatorului să urmarească eficient nivelul de formare a competențelor de bază ale școlarului.

Atât textele de Citit, cât și cele de Scris, se vor parcurge în câte 25 de minute, cu o pauză de 10 minute între ele. 
Testele pentru Citit au ca suport atât texte literare, cât și non-literare. 
Testele pentru Scris vizează scrierea funcțională și imaginativă - cu respectarea anumitor convenții ale limbajului scris - și/sau comunicarea scrisă în diferite situații.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0336 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.