Feng Shui. Sfaturi pentru o viata mai buna - David Daniel Kennedy

PRP: 25,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,50 lei
Diferență: 2,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789738471207
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 217
Format: 13X20

DESCRIERE

Feng Shui. Sfaturi pentru o viata mai buna

David Daniel Kennedy

 

 

 

Feng Shui. Sfaturi pentru o viață mai bună  prezintă tehnici de armonizare a omului cu mediul în care trăiește, ceea ce duce la amplificarea norocului și îmbunătățirea vieții celor care le aplică.

 

Tu când intri în anumite încăperi ai senzația de bine, de calm, sau ai un disconfort de natură psihică, făra să înțelegi prea bine de ce? Când lucrezi sau ești la serviciu, ai mintea clară, organizată, sau ai sentimentul că gândești și acționezi haotic, deconcentrat? În familia ta există o relaționare bună, o stare de armonie și consens în aspectele vieții comune, sau mai degrabă există discuții inutile, certuri și discordie?

 

Mediul își pune cu siguranță amprenta pe psihicul nostru. Oamenii pe care îi întâlnim au de asemenea o anumită vibrație interioară, preluată din mediul în care aceștia trăiesc.

 

Ar fi atât de incredibil să aflăm că există o artă străveche chinezească, numită feng shui, ce ne poate ajuta să facem o suită de schimbări benefice în mediul în care trăim și astfel, să ne armonizăm viața? 


«Nu numai omul își creează căminul. Căminul își exercită la rândul lui influența creatoare asupra omului.»

Feng Shui este arta folosirii aranjamentelor și a amplasamentelor pentru a ne îmbunătăți viața. Reprezintă o modalitate pragmatică de a manipula factorii de mediu pentru a amplifica energia vieții în spațiul în care trăim și pentru a ne îmbunătăți astfel destinul personal. Energia vieții, cunoscută sub numele de chi în literatura tradițională chineză, este acea energie care animă toate ființele vii. Dacă veți aplica în viața dumneavoastră principiile Feng Shui, fluxul de chi se va amplifica și se va fortifica în ființa dumneavoastră.


Feng Shui - Iubirea și relațiile de cuplu 

 

În viziunea chineză, fiecare parte a căminului dumneavoastră simbolizează și este asociată cu unul sau mai multe domenii de viață. Astfel, ușa de la intrare simbolizează începutul, patul simbolizează odihna și relația de cuplu.

Gândiți-vă o clipă la felul în care arată dormitorul dumneavoastră în acest moment. Ce simțiți aici? Este dormitorul dumneavoastră în dezordine, murdar, haotic? Sau este plăcut și confortabil, reflectând ordinea și echilibrul? După toate probabilititățile, răspunsul reflectă starea în care se află relația dumneavoastră de cuplu în acest moment. 

Remediați energia blocată, stagnantă sau ascunsă a ușii de la dormitor cu ajutorul cristalelor sau al clopoțeilor. Odată cu amplasarea remediului, vizualizați că drumul către dormitor a devenit mult mai direct și mai simplu, că viața dvs este mult mai deschisă și mai senină, iar căsnicia pe care o aveți a căpătat un suflu nou. 
Adăugați mai multă iubire în viața dumneavoastră amoroasă cu ajutorul unor așternuturi și pături de culoare roz. Atunci când le așezați pe pat, vizualizați mental expansiunea iubirii care se petrece spontan în viața dumneavoastră. 
Creați armonie și unitate prin introducerea unei oglinzi rotunde în dormitor. Energia oglinzii poate atrage și poate dilata energia dintr-o relație de cuplu. Formele rotunde simbolizează unitatea și armonia. 
Atrageți o iubire nouă cu ajutorul unei flori roșii. Atunci când așezați vaza, vizualizați înflorirea unei relații minunate care urmează să se producă în viața dumneavoastră. 
 

Feng Shui - Sănătate și vitalitate 

 

Sănătatea ocupă în Feng Shui un loc central, atât ca importanță cât și ca amplasament. Starea de sănătate influențează toate celelalte domenii de viață, fiind asociată îndeosebi cu bogăția. Poate părea un clișeu, dar este cât se poate de adevărat că fără sănătate, nimic nu are valoare în viață. 

Puteți obține beneficii masive și multiple printr-o curățenie generală. Murdăria blochează o cantitate uimitor de mare de energie psihică în spațiul în care trăiți, coborând frecvența de vibrație a energiei pe nivelele subtile și creând în viața dumneavoastră blocaje care nu sunt necesare. 
Îmbunătățiți-vă starea de sănătate prin vopsirea ușii de la intrarea principală în verde sau roșu. Atunci când pictați ușa, vizualizați felul în care puterea acestei culori vă amplifică vitalitatea, cu efecte benefice asupra stării de sănătate și asupra norocului în viață. 
Controlați-vă pofta de mâncare cu ajutorul unei oglinzi amplasate pe ușa de la frigider. Atunci când așezați oglinda, vizualizați faptul că vă controlați mult mai bine pofta de mâncare și obiceiurile alimentare. 
Evitați problemele de sănătate prin remedierea scărilor în formă de spirală. Înveliți balustrada scării în mătase de culoare verde. Verdele adaugă energia compensatoare a vieții, aducând în spațiul respectiv influența chi-ului vital. 
 

Feng Shui - Bogăția 

 

Feng Shui-ul consideră că adevărata bogăție reprezintă o abundență de energie, manifestată deopotrivă în interior și în exterior. Gua Bogăției este de regulă asociată direct cu banii, dar se referă inclusiv la prosperitate și la abundență generală, în toate celelalte domenii de viață. 

Obțineți mai mulți bani cu ajutorul unei fântâni situate în sectorul Bogăției. Dacă nu găsiți țâșnitori în magazinele de specialitate, vă puteți confecționa propria dvs țâșnitoare, folosind un container din ceramică, câteva pietre aranjate artistic și o pompă de apă. 
Stimulați chi-ul bogăției cu ajutorul unui acvariu. Împodobiți-vă acvariul cu monede din aur (nu este necesar ca monedele să fie cu adevărat din aur; este suficient să fie învelite într-un staniol auriu). Nu uitați să vizualizați acumularea "aurului" și a bogăției dvs personale. 
Stabilizați-vă situația financiară cu ajutorul unor pietre. Dacă situația dvs financiară este haotică sau lipsită de soliditate, puteți schimba această stare de lucruri amplasând un obiect greu în colțul bogăției sau în curtea casei (statuie, piatră mare, ghiveci mare cu plante). 
 

Feng Shui - Afaceri și carieră 

 

Pentru a avea parte de succes, chi-ul afacerilor trebuie trezit, dinamizat și ridicat pe o frecvență de vibrație superioară. Se știe că vitrina atrage clienții. In mod similar, puteți aplica o serie de remedii pentru transformarea chi-ului stagnant sau "mort" din biroul dumneavoastră într-un chi cât mai strălucitor și mai atractiv cu putință.

Stimulați cariera și fluxurile de bani cu ajutorul unei ape curgătoare. Plasați un acvariu sau o țâșnitoare (sau și una și alta) la intrarea principală sau în Gua Carierei clădirii. 
Amplificați armonia relațiilor dumneavoastră cu colegii amplasând o sferă de cristal pe birou. Unde trebuie plasată sfera de cristal? Între dumneavoastră și locul prin care se circulă mult, sau între dumneavoastră și biroul vecin, la care lucrează o persoană cu care doriți să aveți relații mai bune.
Imbunătățiți starea de sănătate a afacerii dumneavoastră, dar și pe cea a angajaților dumneavoastră. Amplasați în centrul clădirii câteva plante verzi sau atârnați o sferă de cristal de o panglică roșie.
 

Feng Shui - Remedii speciale 

 

Le puteți folosi pentru a remedia chi-ul mai multor sectoare importante din viața dumneavoastră: îmbunătățirea norocului, călătoriile, siguranță și protecție, putere emoționala și împlinirea scopurilor, condusul automobilului, eliminarea dezordinii. 

Imbunătățiți-vă norocul și amplificați protecția de care vă bucurați cu ajutorul unei oglinzi Ba-Gua. Plasați o oglindă Ba-Gua deasupra ușii de la intrare, în exteriorul casei. Oglinda Ba-Gua simbolizează echilibrul între toate domeniile vieții, atrage circumstanțe favorabile și protejează casa împotriva influențelor negative.
Amplificați-vă puterea personală prin aranjarea centrului. Centrul casei sau al dormitorului reprezintă principala locație care trebuie rearanjată dacă doriți să vă amplificați puterea personală, inclusiv cea emoțională, pentru creșterea respectului de sine și a încrederii în sine. Atârnați în acest loc niște clopoței sau o sferă de cristal cu o panglică roșie (a cărei lungime să fie un multiplu de 9).
 

Pe măsură ce veți aplica principiile Feng Shui în viața dumneavoastră, veți constata că în mediul în care trăiți vor începe să se producă schimbări. Acesta va deveni „viu”, astfel încât veți putea interacționa în mod conștient și intuitiv cu el. Vi se vor deschide astfel "ochii Feng Shui”, care vă vor permite să recunoașteți cu ușurință ce aspecte ale mediului în care trăiți vă limitează și care dintre ele pot fi îmbunătațite.


Cuprins - Feng Shui. Sfaturi pentru o viață mai bună:

 

Prefață
Bun venit în universul Feng Shui
Bogăția
Iubirea și relațiile de cuplu
Sănătate și vitalitate
Afaceri și carieră
Oportunități
Familia și Copiii
Reputația și faima
Oameni care ne sunt de folos si Prieteni
Cunoșterea și autoperfecționarea
Situații speciale
Sporirea eficacității remediilor
Index

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0569 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.