Fenomene aerospatiale neidentificate. Un ghid esential OZN

Fenomene aerospatiale neidentificate. Un ghid esential OZN
PRP: 45,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 38,00 lei
Diferență: 7,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9029-32-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 320
Format: 165 x 235 mm

DESCRIERE

Fenomene aerospatiale neidentificate. Un ghid esential OZN

Dan D. Farcas

„...Iată de ce cred că momentul actual este foarte potrivit pentru ca să-i ofer cititorului român, prin prezentul volum, un ghid, care să-i prezinte, într-o formă condensată, ce anume se știe la ora actuală, cu o siguranță rezonabilă, despre FAN/OZN, ca și despre fenomenele conexe, pentru a se putea orienta în mijlocul unei avalanșe de falsuri, speculații și dezinformări despre acest subiect, care circulă, mai ales pe rețelele de socializare sau în tabloide, fie ele și dedicate domeniului. Am insistat mai ales pe trei subiecte „fierbinţi” ale ufologiei actuale: implicaţiile politico‑militare, fenomenul răpirilor, şi conexiunile spirituale și paranormale. În plus, am evocat și posibile explicații pentru ce anume ar putea fi OZN/FAN. 
Cartea de faţă este şi una a problemelor deschise, fiind destinată unor oameni cu mintea deschisă. Cel ce dorește doar adevăruri definitive, neîndoielnice, ori profeţii senzaţionale (fie şi mincinoase), dar şi cel care nu este dispus să-şi abandoneze prejudecăţile dragi, ori să-şi tulbure liniştea viziunii despre lume, este poate mai bine să nu o citească.”

 
Dan D. Farcaș este informatician, doctor în matematici, membru titular al Academiei de Științe Medicale, membru în Comitetul Român pentru Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii (CRIFST) al Academiei Române și președintele Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (ASFAN) din România. El a publicat, în țară și străinătate, peste 30 de cărți și un mare număr de articole.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0262 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.