Fii ca apa, prietene! Învățăturile de viață ale lui Bruce Lee oferite de fiica sa

Fii ca apa, prietene! Învățăturile de viață ale lui Bruce Lee oferite de fiica sa
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3794-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 240
Format: 145 x 205
Categoria: Carti Filosofie

DESCRIERE

Fii ca apa, prietene! Învățăturile de viață ale lui Bruce Lee oferite de fiica sa

LEE Shannon

Shannon Lee este fiica bine-cunoscutului maestru al artelor marţiale chinezeşti şi actor de film Bruce Lee.

Folosind învăţăturile înţelepte ale tatălui său, autoarea analizează cu francheţe şi simplitate evenimente importante ale vieţii ei, obstacole şi provocări pe care le-a depăşit, în care cititorul se va putea, de asemenea, recunoaşte.

„Vreau“, ne spune ea, „să ajungi să cunoști această latură profund filosofică și inspiratoare a tatălui meu așa cum am cunoscut-o și am simțit-o eu. Vreau să poți integra fiecare fărâmă a acestei moșteniri capabile de a aduce ceva valoros şi bun în viața ta.“

Simbolul acestei transformări este apa, cu fluiditatea şi disponibilitatea ei faţă de schimbare, din înţelepciunea căreia cititorul este îndemnat să se inspire, „golindu-şi ceaşca“ minţii şi lăsându-se să „curgă“ odată cu marele ritm al totului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0186 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.