Ghidul persoanei fericite. Cum să atragi în viața ta tot ce e mai bun

Ghidul persoanei fericite. Cum să atragi în viața ta tot ce e mai bun
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8560-81-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 280
Format: 13X20

DESCRIERE

Ghidul persoanei fericite. Cum să atragi în viața ta tot ce e mai bun 

Vanessa Mielczareck

 
 
... lucrarea de față pornește de la o premisă fundamentală: ne putem controla destinul! Vom învăța de aici cum să punem în aplicare în propria existență un concept esențial: noi suntem creatorii realității în care trăim, iar gândurile noastre o creează.
 
Autoarea ne oferă, prin această lectură, un ghid bazat pe principiile psihologiei moderne, ale legii atracției, pe puterea gândirii pozitive și a intuiției, astfel încât să ne luăm viața în propriile mâini, să identificăm și să scăpăm de autosabotajul inconștient și de scenariile negative și să integrăm energiile pe care le aduc cu ele bucuria și liniștea.
 
O carte despre adevărata schimbare de sine. Un instrument care ne va ajuta să realizăm cele mai profunde dorințe. Fericirea se învață și de noi depinde să fim fericiți!
Cine nu şi-a dorit, într-un moment sau altul, să schimbe ceva în viaţa sa, în relaţiile sale afective sau profesionale? Cui nu i-ar plăcea să trăiască viaţa care i se potriveşte cu adevărat? Şi cine nu a amânat împlinirea unui vis, spunându-şi: „O să mă ocup de asta mai târziu"? Cine nu a sperat, când lucrurile au fost prea dificile, că se vor rezolva de la sine?
    Cartea de faţă le este dedicată tuturor acestor persoane. De asemenea, este dedicată tuturor celorlalţi care simt în momentul de faţă o profundă dorinţă de schimbare. 
Această carte stă sub semnul adevăratei schimbări. Aduce răspunsuri concrete pentru a iniţia şi a duce la bun sfârşit procesul de transformare a vieţii noastre.
    În ciuda dorinţei noastre sincere, există momente în care acţiunile pe care le efectuăm nu se finalizează, ca şi cum o forţă independentă de voinţa noastră ne-ar împiedica să le realizăm. Alteori, dimpotrivă, trăim coincidenţe tulburătoare, întâlniri sau evenimente care răspund întocmai nevoii noastre... În astfel de situaţii, totul pare să se aştearnă înaintea noastră şi viaţa ni se schimbă ca prin miracol!
    De ce există o asemenea fluiditate în anumite momente şi un asemenea blocaj în altele?
    Şi ce-ar fi dacă răspunsul la această întrebare nu ar avea legătură cu hazardul, ci trebuie căutat mai degrabă în dinamica noastră personală? Paginile care urmează propun întocmai acest lucru, arătând că starea noastră de spirit acţionează permanent asupra realităţii noastre materiale, emoţionale, relaţionale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0512 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13