Gramatica Limbii Romane pentru examene, vol 1. Notiuni teoretice. Exercitii aplicative. Grile comentate. Editia 2020 - Alexandru Petricica

Gramatica Limbii Romane pentru examene, vol 1. Notiuni teoretice. Exercitii aplicative. Grile comentate. Editia 2020 - Alexandru Petricica
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-0-31366-6
Anul publicării: 2020
Pagini: 468
Format: 17X24

DESCRIERE

Gramatica Limbii Romane pentru examene, vol 1. Notiuni teoretice. Exercitii aplicative. Grile comentate. Editia 2020

Alexandru Petricica

 
Include opt teste-grila si subiecte date in anii 2018, 2019 si 2020 la:
 
Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" - toate facultatile;
Faculltatile de Drept din Bucuresti, Craiova si Iasi;
Scolile de Agenti de Politie din: Campina, Cluj- Napoca, Oradea si Targu - Ocna;
Scolile Militare de Subofiteri de Jandarmi din Dragasani si Falticeni;
Admiterea la liceu.
 

Cele doua volume sunt concepute in asa fel, incat pun la dispozitia candidatului atat toata teoria necesara, cat si o serie de grile aplicative, gradate ca dificultate, toate cu scopul de a-si insusi temeinic intreaga materie ceruta de programe, iar rezultatele la examene sa-i ajute sa paseasca intr-o noua etapa a vietii lor.

Editia 2020 a "Gramaticii Limbii Romane pentru examene" este mult inbunatatita fata de editiile anterioare, atat in partea de teorie, cat si prin numarul mare de grile explicate si comentate, care au darul sa fixeze in mintea candidatului notiunile teoretice invatate.

Aceste doua carti trebuie folosite concomitent pentru ca se completeaza. Volumul I cuprinde teoria ceruta si un numar de 2340 de grile, iar volumul al II-lea contine grile pentru fiecare parte de vorbire sau de propozitie si pentru sintaxa frazei, in numar de 2920 de grile ( in total 5260 ), toate explicate si comentate detaliat. In plus, gasiti in ambele volume, subiectele date la examenele de admitere din anii 2016 - 2020, de asemenea explicate, care, daca sunt rezolvate del putin de doua ori, vor duce la mari satisfactii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0515 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13