Îndrăznește să conduci

Îndrăznește să conduci
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0244-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 384
Format: 13X20

DESCRIERE

Îndrăznește să conduci

Brene Brown

 
 
 
Un adevărat lider nu este interesat să își arate statutul sau puterea din scaunul directorial. Un adevărat lider recunoaște și dezvoltă potențialul oamenilor și al ideilor. Dar într-o cultură marcată de frică și nesiguranță, cine se mai încumetă să o facă?

 #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER
 

„Îndrăznește să conduci îți va zgudui toate convingerile despre leadershipul curajos.”

— Tarana Burke, inițiatoarea #MeToo

 

„Îndrăznește să conduci vorbește despre adevăratul leadership: tenace, izvorât din inimă, dar manifestând tărie de caracter.”

— Brook J. Leonard, United States Air Force

 

„O hartă indispensabilă oricui aspiră să fie un lider prezent, atent și curajos.”

— Sheryl Sandberg, COO Facebook Inc.
 

Îndrăznește să conduci sintetizează cei 20 de ani pe care Brené Brown i-a petrecut cercetând curajul, vulnerabilitatea, rușinea și empatia. Structurată în patru părți care prezintă principii esențiale pentru leadershipul curajos, este o carte îndrăzneață tocmai pentru că autoarea își dezvăluie propriile slăbiciuni. Acceptă-i provocarea: învață și tu să îți confrunți vulnerabilitatea și renunță la armura grea, prima piedică în calea curajului. Vei afla că, pentru a îndrăzni să conduci, trebuie să îți redescoperi însușiri unice, profund umane. 

 

BRENÉ BROWN, doctor în asistență socială, este profesor cercetător la Graduate College of Social Work din cadrul Universității din Houston, program finanțat de Fundația Huffington. Și‑a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, rușinea și empatia, și este autoarea a cinci cărți, dintre care ultimele patru au fost cotate bestselleruri de către cotidi­anul New York TimesThe Gifts of ImperfectionDaring Greatly (Curajul de a fi vulnerabil, Curtea Veche Publishing, 2016), Rising StrongBraving the Wilderness (Curajul în sălbăticie, Curtea Veche Publishing, 2018) și Dare to Lead (Îndrăznește să conduci).

 

Discursul ei de la conferințele TED Houston, „The Power of Vulnerability“, a adunat peste 35 de milioane de vizualizări, numărându‑se printre primele cinci discursuri TED din întreaga lume.

 

 

 

Brené locuiește în Houston, Texas, împreună cu Steve, partenerul ei de mai bine de trei decenii, și cu copiii lor, Ellen și Charlie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0591 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13