Infractiunile de coruptie

thumbthumb
Preț: 7,63 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Această lucrare se înscrie pe linia cercetărilor autorului legate de fenomenul corupţiei şi care reprezintă o reuşită expertiză ştiinţifică. Lucrarea care poate fi parcursă atât de studenţii la drept, profesori universitari, cât şi de diferite categorii socio-profesionale interesate de această problematică, epuizează aspectele teoretice dar şi cele practice, fiind din acest punct de vedere o carte de referinţă.
Autorul, un jurist cu pregătire teoretico-practică diferenţiată, prezintă în mod sistematic aspecte ce ţin de universul juridic al infracţiunilor de corupţie, oferind o informaţie juridică de calitate, structurată într-un mod dinamic, concentrat şi riguros.
Lucrarea epuizează prin modul de tratare aspectele legislative, cazurile elocvente din practica judiciară, cadrul instituţional şi chestiuni ce ţin de resortul cauzelor dar şi a soluţiilor posibile la nivelul societăţii.
,,Infracţiunile de corupţie” este o carte de specialitate, însă problematica complexă a corupţiei nu este apanajul exclusiv al juriştilor sau al unei instituţii ci trebuie să devină preocuparea întregii societăţi, resposabilizate astfel în soluţionarea acesteia prin instrumentele democratice şi ale statului de drept.
Prof.univ.dr. Marian Enache

nr pagini: 152
anul publicatiei: 2013
dimensiuni: 13x20
limba: romana

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0570 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.