Ingerii abundentei
33,30 lei
PRP: 37,00 lei

Ingerii abundentei

Ingerii abundentei
thumb
PRP: 37,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 33,30 lei
Diferență: 3,70 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-606-8420-83-7
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 200
Format: 13X20

DESCRIERE

Ingerii abundentei, 11 mesaje primite de la ingeri care te vor ajuta sa atragi ajutor, sustinere si abundenta in viata ta - Doreen Virtue

MESAJUL 6
Fă-ţi temele!


Manifestarea abundenţei presupune să îţi îndeplineşti partea ta de rol şi să îţi aduci contribuţia personală, alături de echipa celestă. Acest proces este cunoscut adeseori sub numele de cocreaţie.

Nu este suficient să stai fără să faci nimic altceva decât să emiţi gânduri pozitive. Ce-i drept, aceste gânduri pozitive vor atrage oportunităţi minunate în viaţa ta, dar trebuie totuşi să le dai curs.

Noi (cei doi autori) suntem uşor iritaţi de multitudinea de cărţi spirituale care susţin că unicul secret al manifestării este emiterea de gânduri pozitive, Această afirmaţie predispune la dezamăgire! Oamenii o pun în practică, după care îşi pierd încrederea în gândirea pozitivă, căci nu obţin rezultatele promise!

Adevăratul secret este că gândirea pozitivă reprezintă doar un ingredient al reţetei manifestării. Celelalte ingrediente sunt prezentate în această carte. Nimeni nu se poate aştepta să obţină o prăjitură delicioasă doar cu făină. La fel se petrec lucrurile şi cu cei care se aşteaptă să obţină rezultate fantastice doar aplicând gândirea pozitivă.

Acest mesaj primit de la îngerii abundenţei se referă la rolul pe care trebuie să îl jucăm noi, prin acţiunile noastre. Spre exemplu, pentru a scrie această carte, noi am fost nevoiţi să ne aşezăm la masa de scris şi să tastăm literalmente cuvintele.

Cartea nu s-a manifestat în mod magic, materializându-se spontan. Indiferent cât de mult am vizualizat noi terminarea acestei cărţi şi cât de pozitive au fost gândurile noastre, aceste pagini nu s-ar afla acum în faţa ta fără ceilalţi paşi care au fost necesari pentru scrierea lor.

Printre altele, am fost nevoiţi să spunem nu multor factori de distragere şi altor activităţi, inclusiv distracţiilor pe care şi le dorea egoul nostru şi care ne-ar fi împiedicat să terminăm...

……………...

Magia Imaginaţiei

Aşa cum am mai spus, noi ne naştem inzestraţi cu calitatea magică a imaginaţiei. Din păcate, unii oameni au uitat cum să se folosească de aceasta.

Copiii au o imaginaţie mult mai bogată decât adulţii. Oare de ce? Pentru că am devenit din ce în ce mai captivaţi de „lumea reală”? Nu cumva am uitat încetul cu încetul că lumea In care trăim nu este singura „reală”?

Atunci când uităm sau negăm existenţa magiei, experienţele noastre în lumea fizică devin automat mult mai limitate. De bună seamă, înţelegem şi noi argumentele pe care le aduc foarte mulţi oameni care afirmă că nu au timp pentru astfel de prostii copilăreşti.

Alţii susţin că adevărata problemă este economia, sau că sunt blocaţi de familia lor. Chiar dacă acest lucru este adevărat în lumea fizică, lipsa lor de timp se datorează în primul rând faptului că sunt atât de captivaţi de „lumea reală” încât nu îşi mai pot imagina existenţa altor lumi.

De aceea, ei refuză să aplice instrumentele care le stau la dispoziţie, care le-ar putea asigura tot timpul din lume.

Mesajul 7
Vizualizeaza succesul


Vizualizarea nu este altceva decât o metodă de invocare a unei imagini în mintea ta. Atâta tot! Imaginează-ţi chiar acum ce ai mâncat la micul dejun, într-o manieră cât mai detaliată.

Vizualizează farfuriile şi tacâmurile pe care le-ai folosit. Imaginează-ţi textura, gustul şi mirosul mâncării pe care ai consumat-o. Iţi poţi imagina această masă în plan mental, într-o manieră atât de realistă încât să poţi spune aproape că îi simţi gustul?

Dacă da, felicitări! Tocmai ai realizat un proces de vizualizare. Dacă nu al reuşit să vizualizezi toate detaliile, nu-ţi face probleme. Această tehnică poate fi perfecţionată foarte mult prin practică.

Chiar dacă va dura o vreme, gândeşte-te la acest antrenament ca la o pregătire profesională pentru o nouă slujbă: aceea de manifestare a dorinţelor tale, nu doar în acele momente în care Iţi doreşti ceva în particular, ci în fiecare clipă a zilei.

Adevărul este că tu faci oricum acest lucru, şi l-ai practicat dintotdeauna....

Limba: romana
Nr. pagini: 200
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0231 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.