Intraconectați - Daniel J. Siegel

Intraconectați - Daniel J. Siegel
PRP: 58,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 49,30 lei
Diferență: 8,70 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066395427
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 368
Format: 13X20

DESCRIERE

Intraconectați

Dr. Daniel J. Siegel

 

 

EuNoi (Eu + Noi) ca integrare a sinelui, identității și apartenenței

Fascinanta carte Intraconectați explorează maniera în care experiența noastră despre ceea ce numim „sine” apare pe parcursul vieții și ne modelează abordarea asupra lumii și asupra destinului nostru.

O meditație deopotrivă personală și generală asupra identității și apartenenței, cartea lui Daniel J. Siegel combină reflecțiile personale cu discuții științifice despre modul în care mintea, creierul și relațiile noastre ne modelează ceea ce suntem. Pledoaria autorului pentru a ne lărgi perspectiva și a ne considera ceva mai mult decât niște indivizi izolați devine cu atât mai importantă în vremurile de azi, bântuite de cel puțin cinci pandemii: cea cu virusul COVID-19, cea a nedreptății sociale, cea reprezentată de distrugerea mediului, pandemia dezinformării și a polarizării și cea a dependenței de atenție.

Sinele nostru bazat pe corp este conectat la un NOI, formând identității și apartenenței noastre. Pandemia de COVID-19 ne-a învățat că suntem cu toții conectați. Intraconectați discută despre această legătură, precum și despre alte realități ale vieții noastre intraconectate.

În această lucrare captivantă din punct de vedere personal și iluminatoare din punct de vedere filosofic, dr. Dan Siegel își duce explorările unice ale experienței umane a sinelui și a minții la un nivel și mai profund. El dezvăluie cum ceea ce numește, pe bună dreptate, «pandemia sinelui solitar» se bazează pe o iluzie, aflată în dezacord atât cu știința contemporană, cât și cu înțelepciunea tradițională. Cu elocvență și pricepere, el ne ghidează înapoi spre adevărata noastră natură, spre intra- și inter-ființarea cu toți ceilalți și cu tot ce există.

Dr. Gabor Maté

DESPRE AUTOR

Dr. Daniel J. Siegel a absolvit medicina la Universitatea Harvard și și‑a completat studiile postuniversitare la Universitatea California, Los Angeles (UCLA), cu pregătire în pediatrie și psihiatrie pentru copii, adolescenți și adulți. Este profesor clinician de psihiatrie la Școala de Medicină a UCLA și co‑director fondator al Centrului de Cercetare a Conștienței de la UCLA. Membru distins al Asociației Americane de Psihiatrie și laureat al mai multor burse onorifice, dr. Siegel este și directorul executiv al Mindsight Institute, organizație educațională care oferă cursuri concentrate pe îmbunătățirea dezvoltării mindsight prin examinarea interfeței dintre relațiile umane și procesele biologice fundamentale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0204 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.