MAI FERICIT DECAT DUMNEZEU

MAI FERICIT DECAT DUMNEZEU
thumbthumb
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 2013

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

UN MANUAL AL MAESTRULUI

PENTRU TREZIREA SPIRITUALĂ

Tu eşti un maestru spiritual şi s-ar putea să nu ştii acest lucru.

Acesta este manualul tău.

El a fost creat pentru tine, de către tine. În acest moment, poate că nu ştii acest lucru, dar, în curând, vei şti...

Noi suntem cu toţii Maeştri Spirituali. Revelaţiile extraordinare din această carte demonstrează, cu claritate, faptul că fiecare fiinţă umană poate deveni o manifestare a măiestriei spirituale, transformând viaţa obişnuită, într-o experienţă extraordinară de viaţă.

Autorul bestseller-ului Conversaţii cu Dumnezeu îţi oferă o călătorie spre fericire, prin intermediul unei învăţături captivante, care îţi poate schimba viaţa.

Neale Donald Walsch este autorul seriei de cărţi Conversaţii cu Dumnezeu, dintre care şase au intrat pe lista New York Times a celor mai bine vândute cărţi. Viaţa şi activitatea sa au ajutat la crearea unei renaşteri spirituale, scrierile sale fiind traduse în 37 de limbi şi citite de milioane de oameni.

De la publicarea primei sale cărţi, care a rămas pe primul loc pe lista cotidianului New York Times, mai mult de doi ani şi jumătate, el a călătorit în întreaga lume, pentru a le aduce oamenilor de pretutindeni, mesajul din Conversaţii cu Dumnezeu. El poate fi contactat direct, prin intermediul website-ului său personal: www.nealedonaldwalsch.com.

În curând, orice om de pe Pământ va afla despre Marile Principii ale Vieţii, despre modul în care acţionează ele, despre scopul pentru care am fost creaţi şi despre potenţialul pe care îl au, pentru a schimba lumea.

Iar ziua aceea va fi cu adevărat binecuvântată. Pentru că, în acea zi, vom fi cu toţii...

mai fericiţi ca Dumnezeu.

Limba: romana

Nr.pagini:

Dimensiuni:

An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0375 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.