Manual de supravieţuire printre zombi

Manual de supravieţuire printre zombi
Preț: 31,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8742-68-7
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Format: 13X20

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Manual de supravieţuire printre zombi

 Este oare necesar să tragem concluzia că morţii-vii chiar sunt invincibili? Nu. Aceştia chiar pot fi opriţi? Da. Cel mai puternic aliat al zombilor este ignoranţa noastră. Cei mai mari duşmani ai lor sunt informaţia adecvată şi cunoaşterea ce sfărâmă lanţurile servitutii. Acesta este motivul principal pentru care a fost elaborată această carte: spre a oferi bazele ce sunt necesare şi suficiente pentru a scăpa cât mai repede şi pentru totdeauna de aceste bestii viclene şi feroce.
    Tocmai de aceea considerăm că este necesar să abordăm fundamentalul cuvânt-cheie ce implică să fie reţinut: supravieţuirea. Nu o victorie, nici o cucerire, ci doar supravieţuirea. Această carte nu are intenţia de a vă transforma într-un sui generis vânător profesionist de zombi. Acest esenţial ghid de supravieţuire le este adresat în primul rând acelora care deocamdată dispun de resurse limitate, dar care datorită lucidităţii ce îi caracterizează nu vor să se lase ucişi într-un mod pasiv.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0290 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.