Medium Medical

Medium Medical
thumbthumbthumbthumb
Preț: 53,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067560053
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 480
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Medium Medical

Secretele din spatele bolilor cronice şi misterioase şi cum te poţi vindeca în sfârşit

Anthony William

 

Indiferent dacă ţi s-a pus un diagnostic pe care nu îl înţelegi sau dacă suferi de simptome pentru care nu există un diagnostic, dacă cineva drag este bolnav sau eşti medic / terapeut şi doreşti să le oferi pacienţilor tăi un tratament mai bun, cartea Medium medical îţi oferă răspunsurile pe care le cauţi. De asemenea, este un manual perfect pentru toţi cei care îşi doresc să afle secretele unei vieţi mai lungi, trăite într-o stare de sănătate perfectă.

O înţelepciune vindecătoare ce depăşeşte cu zeci de ani cunoaşterea epocii noastre

Anthony William, un Medium Medical fără pereche, a ajutat zeci de mii de oameni să se vindece de boli diagnosticate greşit sau tratate ineficient, ori pe care medicii nu au ştiut cum să le abordeze. El face acest lucru ascultând o voce divină care îi vorbeşte efectiv la ureche, spunându-i ce se ascunde dincolo de durerea sau de boala oamenilor şi ce trebuie să facă aceştia pentru a-şi restabili starea de sănătate optimă. Metodele sale dau întotdeauna rezultate spectaculoase, inclusiv în cazul celor care au petrecut foarte mulţi ani şi care au cheltuit foarte mulţi bani pe toate tipurile de tratamente înainte de a apela la el. Acum, în această carte revoluţionară, Anthony William ne prezintă tot ce a învăţat de-a lungul celor peste 25 de ani în care i-a ajutat pe oameni să îşi recupereze sănătatea. Cartea conţine o cantitate uriaşă de informaţii legate de vindecare, din care multe nu sunt cunoscute la ora actuală pe pământ şi nu vor fi descoperite de ştiinţa oficială decenii de acum înainte.

Citind această carte ieşită din comun, vei descoperi:

  • Cauzele bolilor şi condiţiilor pe care comunităţile medicale le înţeleg greşit sau nu le înţeleg deloc.
  • Soluţii sută la sută naturale pentru zeci de boli, printre care: boala Lyme, fibromialgia, oboseala glandelor suprarenale, sindromul oboselii cronice, dezechilibrele hormonale, tiroidita lui Hashimoto, scleroza multiplă, depresia, diferite condiţii neurologice, inflamaţii cronice, boli autoimune, dezechilibre ale glicemiei, colită, şi multe altele.
  • Soluţii pentru regenerarea sufletului şi spiritului după ce o boală te-a zdruncinat complet în plan emoţional.

 

„Anthony este un clarvăzător şi un înţelept al bunăstării. Harul său este absolut remarcabil. Cu ajutorul lui, mi-am putut vindeca o problemă de sănătate care m-a afectat ani la rând”.

- Kris Carr, autoare a patru bestselleruri pe teme de sănătate, printre care Dieta Crazy Sexy şi Bucătăria Crazy Sexy

-----------------------------------------

CUPRINS:

Prefaţă xv

Introducere xix

Partea I: CUM A ÎNCEPUT TOTUL

CAPITOLUL 1 Originile mediumului medical 3

CAPITOLUL 2 Adevărul despre bolile misterioase 33

Partea a II-a: EPIDEMIA ASCUNSĂ

CAPITOLUL 3 Virusul Epstein-Barr, sindromul oboselii cronice şi fibromialgia 51

CAPITOLUL 4 Scleroza multiplă 81

CAPITOLUL 5 Artrita reumatoidă 91

CAPITOLUL 6 Hipotiroidia şi tiroidita Hashimoto 103

Partea a III-a: SECRETELE DIN SPATELE ALTOR BOLI MISTERIOASE

CAPITOLUL 7 Diabetul de tip 2 şi hipoglicemia 119

CAPITOLUL 8 Oboseala glandelor suprarenale 135

CAPITOLUL 9 Candida 151

CAPITOLUL 10 Migrenele 163

CAPITOLUL 11 Zona Zoster – adevărata cauză a colitei, afecţiunilor încheieturii temporo-mandibulare, neuropatiei diabetice şi a altor boli 179

CAPITOLUL 12 Tulburarea deficitului de atenţie / hiperactivităţii şi autismul 197

CAPITOLUL 13 Sindromul stresului post-traumatic 215

CAPITOLUL 14 Depresia 235

CAPITOLUL 15 Sindromul premenstrual şi menopauza 251

CAPITOLUL 16 Boala Lyme (boala muşcăturii de căpuşă sau borrelioza) 273

Partea a IV-a: CUM TE POŢI VINDECA ÎN SFÂRȘIT

CAPITOLUL 17 Sănătatea intestinelor 307

CAPITOLUL 18 Eliberarea creierului şi corpului de toxine 339

CAPITOLUL 19 Ce nu trebuie să mănânci 363

CAPITOLUL 20 Teama de fructe 377

CAPITOLUL 21 Cura de purificare şi vindecare de 28 de zile 397

CAPITOLUL 22 Meditaţii şi tehnici pentru vindecarea sufletului 411

CAPITOLUL 23 Îngerii esenţiali 429

Cuvânt de încheiere: Cultivă-ți credința 447

Mulţumiri 450

Despre autor 452

 

 

Anthony William s-a născut cu capacitatea unică de a conversa cu un spirit aflat pe un nivel foarte înalt de conştiinţă, care îi transmite informaţii uluitor de corecte legate de sănătate, ce depăşesc cu mult nivelul cunoaşterii din epoca noastră. Încă de la vârsta de patru ani, când şi-a şocat familia anunţându-şi bunica (ce nu manifesta încă niciun simptom) că avea cancer la plămâni (lucru confirmat ulterior de testele medicale), Anthony şi-a folosit harul pentru a „citi” starea de sănătate a oamenilor şi pentru a le spune cum să îşi redobândească starea de sănătate. Precizia sa fără precedent şi rata succesului în vindecările sale i-au atras lui Anthony iubirea şi încrederea a mii de oameni din întreaga lume, inclusiv a multor vedete de cinema, de rock, a unor miliardari, sportivi renumiţi, autori de bestselleruri şi nenumăraţi alţi oameni din toate domeniile vieţii, care nu s-au putut vindeca decât după ce au primit recomandările sale şi ale Spiritului. Anthony le oferă de asemenea un ajutor nepreţuit multor medici care nu ştiu cum să rezolve altfel cazurile lor cele mai dificile.

Limba: romana

Nr.pagini: 480

Dimensiuni: 13X20

An aparitie: 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0215 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.