Mic tratat de manipulare pentru uzul oamenilor cinstiţi

Mic tratat de manipulare pentru uzul oamenilor cinstiţi
Preț: 36,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-6173-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 312
Format: 135 x 200

DESCRIERE

Mic tratat de manipulare pentru uzul oamenilor cinstiţi

Robert-Vincent Joule , Jean-Leon Beauvois

Cum poţi determina pe cineva sâ facă ceea ce doreşti tu sâ facă? Răspunsul psihologilor sociali e simplu: nu trebuie nici să ai putere de seducţie, nici sâ fii un geniu al persuasiunii sau să deţii o poziţie de forţă, ci doar să cunoşti şi să aplici anumite tehnici de manipulare. Vom înţelege aceste tehnici citind povestea plină de umor a doamnei O. Viaţa ei este o adevărată dramă, deoarece nu e în stare să recunoască şi să contracareze încercările de manipulare ale celor cu care intră în contact zi de zi, de la 
vânzători până la cerşetori. Situaţiile în care doamna O. cade victimă manipulatorilor din jurul ei le permit autorilor sâ prezinte strategiile cu ajutorul cărora putem obţine de la alte persoane lucruri cu care altminteri ele nu ar fi niciodată de acord. Revizuită şi completată la această ediţie cu un capitol despre manipularea de masă folosită în marketing, cartea a fost reeditată de mai multe ori în Franţa şi tradusă în peste zece limbi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0353 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13