Natchintanai. Cântece şi scrieri din opera lui Yoga Swami

Natchintanai. Cântece şi scrieri din opera lui Yoga Swami
Preț: 10,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 96
Format: 13X20

DESCRIERE

Natchintanai

Cântece şi scrieri din opera lui Yoga Swami 

 
 
... există o singură Realitate, care este DUMNEZEU ori „Acela", tat, astfel încât, „realizarea Adevărului" înseamnă să devii conştient de faptul că eşti una cu DUMNEZEU sau, cu alte cuvinte, să devii conştient de faptul că „tu eşti Acela", tat tvam asi. Acesta este înţelesul profund şi adevărat al lui „cunoaşte-te pe tine însuţi". Căci cel care ajunge să se cunoască cu adevărat pe sine cunoaşte atunci totul şi devine astfel o fiinţă care a atins eliberarea spirituală supremă, fiind încă într-un trup omenesc, jivanmukta. Pentru o asemenea fiinţă nu a mai rămas nimic de făcut în această lume, decât să-i ajute plină de bunăvoinţă şi pe alţii să ajungă la aceeaşi realizare supremă. O asemenea fiinţă este un adevărat maestru spiritual, sat-guru.
 
Fiinţele care au atins această stare sunt destul de rare. Totuşi, un asemenea „suflet realizat" a trăit în Jaffna, în nordul Ceylonului, vreme de peste nouăzeci de ani, părăsindu-şi definitiv trupul în anul 1964. Această carte reproduce fragmente din scrierile, scrisorile şi cântecele sale, care au izvorât în mod spontan din fiinţa lui, fiind notate apoi de către cei prezenţi. Astfel, nu a fost implicat niciun proces intelectual, iar Yoga Swami a putut fi gura prin care Divinul vorbea.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Carti Religie si Spiritualitate

Created in 0.0583 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13