Noul cod rutier pe intelesul tuturor 2021. Contine 1500 de intrebari si CD (Auto B+, V3)

Noul cod rutier pe intelesul tuturor 2021. Contine 1500 de intrebari si CD (Auto B+, V3)
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 134
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Noul cod rutier pe intelesul tuturor 2021. Contine 1500 de intrebari si CD (Auto B+, V3)

Cartea, Noul cod rutier pe intelesul tuturor 2021. Contine 1500 de intrebari si CD (Auto B+, V3) se adreseaza cursantilor care doresc obtinerea permisului de conducere la orice categorie - Contine si notiuni de mecanica.


Desi pe piata exista cateva carti si seturi de chestionare rezultatele la examen sunt sub asteptari. Mai mult de jumatate din numarul de candidati pentru obtinerea permisului "pica" in fiecare zi la proba teoretica.
Avand in vedere ca lucrez exact in domeniul pregatirii elevilor, atatpractica - sunt instructor pentru categoriile B si C, cat si teoretica - predau elevilor de liceu legislatie rutiera si cunoasterea automobilului, am scris aceasta carte care constituie o alternativa utila, fiind mai simpla si mai concisa. Am selectat din lege pentru dumneavoastra toate prevederile codului rutier care se cer la examen (cu explicatii).

Recomand tuturor candidatilor la examen sa invete foarte bine legislatia rutiera - din aceasta carte. Rezolvarea a sute sau mii de intrebari din chestionare, fara a cunoaste legislatia rutiera duce mai mult ca sigur la picarea examenului. Trebuie tinut cont defaptul ca multe intrebari din chestionare sau de pe internet sunt gresite (mai ales acum cand legislatia s-a schimbat).

Practic, prin modul de redactare (ingrosari, sublinieri) si prin explicatiile date in carte, cititorii pot gasi raspuns la orice intrebare de la examen. De exemplu, prin invatarea a doar trei pagini - din capitolul II ("Reducerea vitezei si interzicerea manevrelor") - veti putea raspunde corect la sute de intrebari din chestionarele de la
examen.

Lucrarea se adreseaza si celor care au permis de conducere, pentru reimprospatarea cunostintelor. Din pacate, exista foarte multi conducatori care nu .unosc toate schimbarile legislatiei rutiere, desi legislatia a fost modificata de mai multe ori in ultimii ani.

Pentru a-i ajuta si pe cei care au invatat legislatia veche, schimbarile aduse de noua lege sunt scrise in carte cu fond gri.

VA DORESC MULT SUCCES LA EXAMEN SI, MAI ALES, SUTE DE MII DE KILOMETRI PARCURSI FARA PROBLEME DEOSEBITE.

AUTORUL


1. NOUL COD RUTIER - pe intelesul tuturor

- Notiuni intalnite in legislatia rutiera. Notiuni despre drum
- Semnalizarea rutiera
- Indicatoare
- Marcaje
- Starea tehnica a vehiculelor
- Semnalele speciale de avertizare luminoasa si/sau sonora
- Semnalele politistului
- Semnalele luminoase
- Semnalele conducatorilor de autovehicule
- Reguli de circulatie
- Depasirea
- Oprirea si stationarea
- Parcarea
- Intoarcerea si mersul inapoi
- Viteza si reducerea vitezei
- Trecerea pe langa vehiculele care circula din sens opus
- Prioritate de trecere
- Trecerea la nivel cu calea ferata
- Zona rezidentiala si pietonala
- Circulatia pe autostrazi
- Obligatii si interziceri pentru conducatorii de autovehicule
- Obligatii in caz de accident
- Transporturi de marfuri si persoane
- Transportul marfurilor sau produselor periculoase
- Remorcarea
- Permisul de conducere
- Inmatricularea
- Radierea
- Infractiuni si pedepse
- Anularea permisului
- Sanctiuni contraventionale:

Retinerea permisului
Suspendarea dreptului de a conduce
Retinerea certificatului de inmatriculare
Confiscarea bunurilor
Imobilizarea vehiculului

1. REDUCEREA VITEZEI SIN INTERZICEREA MANEVRELOR
2. DESPRE EXAMENUL TEORETIC
3. NOTIUNI DE PRIM AJUTOR
4. PRINCIPALELE CONTRAVENTII

INTREBARI

RASPUNSURI EXACTE

Notiuni de mecanica si conducere preventiva

CD-ul contine:

- cel maibun software pentru obtinerea permisului de conducere;
- Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei nr. 195/2006;
- Regulamentul de aplicare a Ordonantei;
- indicatoare si marcaje;
- curs de prim ajutor, conducere preventiva si ecologica;
- curs de mecanica ilustrat prin imagini si filme;
- 1.500 de intrebari de examen explicate.

INSTALAREA CD-ului

CD-ul contine intrebari foarte asemanatoare cu cele pe care le veti intalni la examenul teoretic. utilizand aceeasi interfata; de asemenea - puteti afla si raspunsurile corecte si. daca doriti. explicatia fiecarui raspuns.
Atentie! Va rugam sa instalati CD-ul pe calculatorul dvs.. la care lucrati de obicei; (CD-ul poate fi utilizat pe un singur calculator; daca a fost instalat pe un calculator, eI nu va mai putea fi rulat si pe altul).
1. Inainte de a introduce CD-ul. asigurati-va ca aveti o conexiune activa la internet. Introduceti CD-ul in calculator; va porni instalarea. aceasta fiind destul de usoara;
2. Apasati butonul "Continua" pana la aparitia butonului "Instaleaza" (instalarea dureaza 4-5 minute). Apoi apasati "Finalizeaza";
3. Daca aveti conexiune la internet. apasati butonul "Activare online" apoi introduceti seria produsului de pe ambalaj. apasati "Activeaza". completati formularul cu datele Dvs. si apasati butonul "Trimite".
4. Daca nu aveti conexiune la internet. apasati butonul "Activare telefonica". introduceti seria produsului de pe ambalaj. apasati butonul "Valideaza". Vi se solicita codul de activare. Codul de activare se obtine prin telefon: 0758.545.899. Dupa instalare. la orice alta rulare a programului. nu va mai trebuie conexiune la internet si nu vi se mai cere codul de acces. totul fiind foarte simplu (va functiona chiar si fara a avea CD-ul in calculator).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.