Pachet Editura Paralela 45 - Evaluarea nationala 2023. Matematica Clasa a 8-a si Limba si literatura romana

Pachet Editura Paralela 45 - Evaluarea nationala 2023. Matematica Clasa a 8-a si Limba si literatura romana
Preț: 72,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 560

DESCRIERE

Pachet Editura Paralela 45 - Evaluarea nationala 2023. Limba si literatura romana si Matematica Clasa a 8-a

Gabriel Popa, Camelia Sapoiu

Pachet Editura Paralela 45 - Evaluarea nationala 2023. Limba si literatura romana si Matematica Clasa a 8-a - Gabriel Popa, Camelia Sapoiu

 

Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2023. Limba si literatura romana. Clasa 8
Conform modelului M. E. publicat la 01. 11. 2021

 

Lucrarea Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a reprezinta un auxiliar complet de pregatire a primului examen important din viata unui elev.

Contine:

– 40 de seturi cu exercitii de antrenament pregatitoare pentru cerintele specifice subiectului de examen;

– 40 de teste realizate in conformitate cu programa scolara pentru sustinerea Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a si cu modelul de structura de subiect si baremul de evaluare si notare in vigoare;

– sugestii de raspuns pentru cele 40 de teste;

– explicatii si sfaturi pentru redactarea rezolvarilor;

– posibilitatea descarcarii, prin scanarea unui cod QR, a unor fise de autoevaluare si reglare a invatarii pentru fiecare test in parte;

– texte-suport care acopera cerintele programei din punct de vedere tematic si tipologic;

– sugestii de lectura suplimentara;– un design prietenos.

 

Matematica. Evaluarea Nationala 2023. Clasa a VIII-a

 

Lucrarea Evaluare Nationala 2022. Matematica - clasa 8 de Gabriel Popa, Adrian Zanoschi vine in intampinarea asteptarilor elevilor si profesorilor care se afla pe traseul pregatirii Evaluarii Nationale 2023, in contextul parcurgerii unei noi programe scolare pentru gimnaziu si al lansarii unui nou format al subiectului de examen.
Testele pregatitoare pentru Evaluarea Nationala la matematica  sunt dedicate elevilor din clasa care doresc o evaluare corecta a nivelului de pregatire prin probleme si exercitii, cu rezolvari. matematicặ. Autorii au redactat aceste teste dupa modelul celor realizate de Ministerul Educatiei Nationale iar aceste teste si exercitii sunt conforme cu programele scolare in vigoare.

Lucrarea constituie un instrument de lucru util si eficace, este destinata elevilor si profesorilor care ii ajuta pe elevi sặ se familiarizeze cu modalitatea actuala a  probei de Evaluare Nationala la matematica.

Avand in vedere competentele vizate prin programa de examen, precum si exigentele firesti ale studiului matematicii, am gandit o structura complexa si eficienta a cartii, care implica un memorator, 14 teme/lectii recapitulative din materia pentru examen a claselor V-VIII si 60 de teste dupa noul model de subiect. Dintre cele 60 de teste, 10 pot fi detasate din carte (taiate), iar elevul poate completa raspunsul in spatiul alocat, ca un exercitiu de redactare necesar in perspectiva evaluarilor, care impune viitorilor candidati un ritm de lucru si niste obiective precise.

 

Succes!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0214 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.