Paleoastronautica şi războiul cosmic - ipotezele lui Oleg Feighin

Paleoastronautica şi războiul cosmic - ipotezele lui Oleg Feighin
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9651-03-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 280
Format: 13X20

DESCRIERE

Paleoastronautica şi războiul cosmic - ipotezele lui Oleg Feighin

Emil Strainu

 
 
Cum influenţează distribuţia materiei şi energiei cosmosului probabilitatea apariţiei vieţii inteligente pe scară meta-galactică?
    Care este natura materiei negre şi a energiei negre, de unde au apărut şi care este legătura cu marea taină cosmică a inteligenţei?
    Sunt valabile legile noastre fizice în alte lumi? Dacă nu, în ce formă putem întâlni acolo „materia însufleţită"?
    Dacă teoria Multiversului este corectă, atunci, multe fenomene ciudate pot fi explicate prin pătrunderea în Universul nostru a „lumilor paralele". Astfel, este posibil, că toate aceste „incidente" cu OZN-uri şi OZN-işti să se refere la fiinţe pământeşti? Doar că ele aparţin unor lumi diferite şi sunt despărţite de dimensiuni diferite.
    În concluzie, nu ne vom grăbi cu concluziile, ci vom încerca să analizăm cele mai cunoscute direcţii de cercetare a OZN-urilor şi vom căuta răspunsuri pentru întrebările expuse mai sus.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0540 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13