Ponei - R.J. Palacio

Ponei - R.J. Palacio
Preț: 42,42 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060866923
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 328
Format: 145 x 210

DESCRIERE

Ponei

R.J. Palacio

Aș spune că Ponei este despre legăturile care ne unesc. Acele legături care poate că nu se văd, dar ele sunt aici, ca nişte fire nevăzute, legându-ne unii de alții, cei vii de cei morți, trecutul de viitor. Trăim într-o lume pe care abia dacă o înțelegem, plină de nesiguranțe și de distanțe enorme care ne separă. Ce ne ține laolaltă, ca oameni? Ce ne leagă? Dragostea." R.J. Palacio

 DRAGOSTEA ESTE O CĂLĂTORIE FĂRĂ SFÂRȘIT

În toiul nopții, trei călăreți înarmați apar dinaintea colibei izolate în care trăiesc Martin Bird, un cizmar pasionat de fotografie, și fiul lui, Silas. Îl silesc pe tată să meargă cu ei, iar Silas rămâne singur, speriat și confuz. De fapt, nu e singur - îi are lângă el pe Mittenwool, fantoma alături de care a copilărit, și pe Ponei, un căluț misterios cu fața albă ca osul. Ei îi dau curajul să pornească în căutarea tatălui.

Drumul pe care-l are de făcut prin America anilor 1860, la scurt timp după Războiul de Secesiune, îl poartă pe Silas printr-un labirint al suferinței și brutalității, punându-l față în față cu propriile spaime.

 

Un western clasic și o poveste de groază se îmbină în istorisirea unei călătorii emoționante." Common Sense Media

„De la autoarea romanului Minuneao minune de carte - frumoasă, stranie, răscolitoare!" The Wall Street Journal

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0207 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.