Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio

Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în curs de apariție
ISBN: 978-606-44-0597-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio

Raluca Kișescu

Să pleci în lume și să te cauți, să o iei de la zero și să te regăsești - toate acestea pot părea o copilărie, dar sigur nu e o joacă de copii. Îți trebuie multă maturitate să accepți că vei rămâne copil toată viața, despre asta a scris Raluca în carte.

 

– Cornel Ilie, muzician, compozitor, producător, fondator trupa VUNK

 

Comandă până pe 1 martie cel puțin 2 exemplare și le primești cu autograf!

 

Adevărul este că nu am nicio idee despre ce a făcut Raluca la Rio. Îmi imaginez că experiența asta a fost, în același timp, tur de forță și ușurare. O vacanță despre dans, despre zâmbet și, mai ales, despre libertate. Nu prea înțeleg de ce trebuie să ajungem la aproape 40 de ani ca să ne dăm seama că suntem liberi și că ne putem bucura de tot ce e în jur: și de Rio, și de București, și de prieteni și, mai ales, de noi înșine.


Mara Coman

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0238 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.26