Pregatire pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a - Radu Monica

Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 280
Format: 255x205

DESCRIERE

Pregatire pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a

Radu Monica

Pregatire pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana este un auxiliar complet de pregatire pentru examenul Evaluarea Nationala.

Acest caiet auxiliar ofera teoria si aplicatiile/exercitiile necesare recapitularii si consolidarii cunostintelor dobandite in gimnaziu si evaluate la examen.

Pregatire pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana cuprinde 12 unitati organizate astfel:

11 unitati in care sunt recapitulate toate continuturile din programa scolara pentru Evaluarea Nationala. Fiecare dintre aceste unsprezece unitati de recapitulare este formata din trei parti descrise mai jos.

 I. Aminteste-ti! - cuprinde teoria redata succint;
 II. Exerseaza! - contine exercitii dupa testele model si exercitii care il ajuta pe elev sa realizeze gradual si sa inteleaga cum sa rezolve subiecte mai complexe, asemanatoare subiectelor din modelele de teste.

In aceasta sectiune de exersare, am inserat explicatii si sfaturi pentru redactarea rezolvarilor, precum si sugestii de lectura suplimentara pe diferite teme, astfel incat elevul sa poata realiza cu usurinta subiectele complexe care presupun analiza comparativa a textelor si argumentari in cadrul conceperii de texte complexe.

III. Verifica-ti competentele! - este partea in care elevul isi verifica gradul in care si-a format competentele si si-a insusit continuturile specifice fiecarei unitati. Aici elevul primeste un test dupa modelul testelor de la Evaluarea Nationala.

Unitatea 12 - unitate care contine 12 modele de teste pregatitoare pentru cerintele specifice examenului. Fiecare model de test cuprinde texte-suport care acopera cerintele programei din punct de vedere tematic si tipologic. Tema abordata in textele-suport este redata in titlul testului respectiv.

In Pregatire pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana se regasesc 23 de teste realizate in conformitate cu programa de Evaluare Nationala.

Intregul continut al acestei lucrari urmareste, punctual, fiecare dintre competentele specifice si continuturile asociate ce vor fi evaluate si prin intermediul carora se recapituleaza intreaga materie. Atat exercitiile, cat si testele sunt concepute dupa modelul subiectelor oficiale, intocmai pentru a-l familiariza pe elev cu conditiile din examen.

Produsul Pregatire pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana se poate utiliza pentru pregatirea examenului de Evaluare Nationala impreuna cu:

ExamenulTau este o culegere digitala care pregateste elevii pentru Evaluarea Nationala cu ajutorul lectiilor video si a testelor de exersare si evaluare, utilizand recomandari inteligente de aprofundare a materiei, pentru ca fiecare elev sa intre la liceul dorit.

Agerio este aplicatia mobila pentru micro-meditatii rapide la Matematica si Limba si Literatura romana, live cu un profesor, fara programare, de fiecare data cand elevul are nevoie de ajutor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0516 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.