Provence de la A la Z
DESCRIERE
Acesta este dicţionarul ultimativ pentru toţi cei pasionaţi de Provence: selecţia personală a lui Peter M ayle de mâncăruri, obiceiuri şi cuvinte pe care le consideră cele mai fascinante, stranii, delicioase sau pur şi simplu cele mai amuzante. Deşi e organizat alfabetic, aceasta nu este deloc o lucrare de referinţă. În peste 170 de termeni, Peter Mayle, cunoscutul autor al romanului "Un an în Provence", scrie despre subiecte variate, de la arhitectură la zingue-zingue-zoun (în dialectul local, un cuvânt care descrie sunetul scos de o vioară). Şi, desigur, scrie despre mâncare şi vin, vin rosé, trufe, măsline, pepeni, bouillabaisse, brânza care a ucis un împărat roman, ba chiar despre un leac pentru indigestie. "Provence de la A la Z" este o încântare nu numai pentru fanii tot mai numeroşi ai autorului Peter Mayle, ci şi completarea perfectă pentru orice ghid despre Provence sau despre Franţa.
Limba:Romana
Pagini: 448
Dimensiuni:
Data aparitiei:2015
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-- 32,00 lei
- 49,00 lei
- 59,00 lei
Promoţii
-- 13,50 leiPRP: 15,00 lei
- 90,00 leiPRP: 99,00 lei
- 44,50 leiPRP: 48,00 lei
RECENZII