Psihologia transpersonală - vol. I - peregrinaj dincolo de văl

Psihologia transpersonală - vol. I - peregrinaj dincolo de văl
-10%
Preț: 42,30 lei
47,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-265-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 440
Format: 16x23

DESCRIERE

Psihologia transpersonală - vol. I - peregrinaj dincolo de văl

Anca Munteanu
 
 
   „Psihologia transpersonală reprezintă noul timp al ştiinţei psihologice, deoarece vrea să părăsească «somnul lui Newton», despre care vorbea W. Blake, pentru a repoziţiona importanţa dimensiunii spirituale în viaţă şi cunoaştere. Este o dimensiune îndelung validată nu numai de o milenară tradiţie de pretutindeni, ci şi de revoluţionarele izbânzi din ştiinţă.

    Rezultă că între ştiinţă şi spiritualitate nu există o prăpastie galactică, dimpotrivă: marea şansă pe care o oferă paradigma holistică, inclusiv în psihologie, este tocmai posibila conlucrare dintre ele, aşa cum se întâmplă în orientarea transpersonală.
  
  Mărturisesc că această lucrare m-a lecuit de cecitate epistemică şi că mi-a fost sărbătoare. Important este că toate răspunsurile pe care le-am găsit nu mi-au suspendat întrebările, dimpotrivă, mi-au regenerat toate mirările lumii."
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0388 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.