Rezolvă ecuația fericirii

Rezolvă ecuația fericirii
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-50-6897-4
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 320

DESCRIERE

Rezolvă ecuația fericirii

Mo Gawdat

Care sunt iluziile ce ne împiedică să ne găsim liniștea și cum le putem destrăma?
 
Ce prejudecăți ne țin prizonieri și ce putem face pentru a ne elibera de ele?
 
Cum putem combate fluxul de gânduri negative care ne subminează starea de bine?
 
Care sunt tehnicile menite să ne aline suferința, indiferent de sursa ei?
 
Ce metode practice ne pot înlesni echilibrul mult dorit între așteptările pe care le avem de la viață și realitatea de multe ori nedreaptă sau dezamăgitoare?
 
Pentru a răspunde la aceste întrebări și nu numai, autorul creează un algoritm apelând la informații la zi din biologie, psihologie sau neuroștiințe, precum și la fondul de înțelepciune al marilor religii și tradiții spirituale ale lumii. Sinteza lui originală are un resort interior cât se poate de intim: moartea prematură a propriului fiu. Inspirat de figura luminoasă a acestuia, autorul a simțit îndemnul de a-i îndruma pe cât mai mulți oameni să urmeze calea unei vieți împlinite și a creat, pornind de la această carte, o adevărată mișcare online: #onebillionhappy.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0279 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13