Scânteie

Scânteie
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-400-529-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 336
Format: 13x20

DESCRIERE

Scânteie

Alice Broadway
 
 
 
Al doilea volum din seria Cărți scrise pe piele

Întâmplările din Cerneală, primul volum al seriei, au lăsat-o pe Leora complet debuso¬lată: acum pune sub semnul întrebării tot ce a știut vreodată despre sine și familia sa. 
Pe jumătate însemnată și pe jumătate neînsemnată, va putea ea să aparțină în totalitate vreuneia dintre aceste comunități scindate? 
Primarul Longsight vrea să o folosească drept armă: să o infiltreze în Featherstone, tărâ¬mul neînsemnaților, cu scopul de a-i transmite informațiile de care are nevoie pentru a-i anihila. 
Leora e dornică să știe adevărul despre misteri¬oasa ei mamă naturală și speră că Featherstone e locul care-i poate oferi răspunsuri. 
Va găsi acolo un refugiu și alinare sau un cuib de vipere plin de suspiciuni și secrete?

“Pe măsură ce Leora intră în lumea adulților ca ucenic desenator, Broadway descrie cu subtilitate descoperirile pe care fata le face și modul în care puterea poate deveni un instrument de control și manipulare.” - Publishers Weekly

“Într-o anumită măsură, povestea Leorei este și povestea mea. Încă nu știu deznodământul. Sunt tare curioasă dacă, la sfârșitul trilogiei, Leora va găsi răspunsurile pe care le caută.” - Alice Broadway

Alice Broadway a avut slujbe dintre cele mai diverse înainte de a deveni scriitoare. 
Totuși, își amintește că odată, în timp ce ieșise la plimbare cu copiii săi, s-a gândit că mereu și-a dorit să devină scriitoare. Dar visul acela s-a pierdut pe undeva. Așa că, atunci când copiii au mers la școală, s-a hotărât să se apuce de scris. Iar acum îi place să viseze cu ochii deschiși, să-și pună întrebări și să creeze noi lumi. 
La Editura Trei a apărut Cerneală, primul volum al seriei Cărți scrise pe piele, desemnat unul dintre cele mai bine vândute romane pentru adolescenți din Marea Britanie în 2017.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0531 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.