Sclipiri de conştiinţă divină

Sclipiri de conştiinţă divină
Preț: 12,60 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93499-7-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 112
Format: 13X20

DESCRIERE

Sclipiri de conştiinţă divină

Swami Ramdas

 
 
 Pentru ca viaţa să ne fie liberă şi binecuvântată, este necesar ca toate acţiunile noastre să fie realizate în spiritul abandonului deplin în faţa voinţei lui Dumnezeu, cel care este atotînţelept - stăpânul fiinţei noastre şi al existenţei întregii lumi. Aceasta este cu putinţă în toate domeniile de activitate în care ajungem să ne desfăşurăm în consonanţă cu propria noastră natură şi propriile noastre reuşite.
    Viaţa este un joc pe care îl jucăm, întocmai ca atunci când ne jucăm cu păpuşi. Toate emoţiile şi trăirile pe care le avem în acest joc nu reprezintă altceva decât elemente necesare ale acestui joc. Atunci când privim ca martori detaşaţi acest minunat joc al vieţii, creat dintr-o încrucişare de idealuri, interese şi gânduri, realizăm că el se desfăşoară dinaintea noastră doar ca un simplu exerciţiu, şi nimic mai mult.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0585 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13