Scriitori și îndrăgostiți

Scriitori și îndrăgostiți
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-40-0988-3
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 336
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Scriitori și îndrăgostiți

Lily King

„Fantastic!" - Emma Watson

„Una dintre cele mai bune 10 cărți ale anului 2020" - Washington Post

Lily King își uimește cititorii cu un roman devenit bestseller New York Times încă de la apariție: portretul memorabil al unei artiste la tinerețe.
Luată pe neașteptate de moartea subită a mamei sale și devastată în urma unei recente povești de dragoste, Casey Peabody a ajuns în Massachusetts în vara lui 1997 fără să aibă niciun plan. Un fost copil-minune la golf, acum lucrează într-un restaurant din Harvard Square și stă cu chirie într-o cămăruță igrasioasă, în care scrie la romanul început în urmă cu șase ani.
La 31 de ani, Casey încă se agață de ceva la care toți vechii săi prieteni au renunțat: hotărârea de a duce o viață creativă. Când se îndrăgostește de doi bărbați în același timp, lumea ei se fisurează și mai mult.
Strădania lui Casey de a-și împlini ambițiile literare și de a găsi un echilibru între viață și artă este greu pusă la încercare, împingând-o aproape până în pragul dezastrului.
Un roman uluitor, care explorează trecerea totodată înfricoșătoare și plină de exuberanță de la o anumită etapă din viața cuiva la începutul alteia.

"Scriitori și îndrăgostiți are o forță a emoției de neegalat." - New York Times Book Review

„Casey nu e prezentată ca o femeie sfâșiată între arhetipurile creativității masculine, ci ca o femeie fidelă propriului proces de creație, avându-se pe sine drept subiect de meditație." - Los Angeles Times

„Scriitori și îndrăgostiți este o carte despre pasiune, dorință, durere, hotărâre și voința de a-ți găsi propriul drum. De asemenea, vorbește despre iubirea mistuitoare, familie și succes, totul fiind impregnat cu emoție, analiză psihologică profundă și observații subtile asupra vieții." – NPR

„Un roman periculos de romantic îndeajuns de îndrăzneț pentru a imagina posibilitatea fericirii nemărginite." - Washington Post

Lily King a crescut în Massachusetts, a obținut o diplomă în literatură engleză la University of North Carolina at Chapel Hill și deține un masterat în scriere creativă la Syracuse University. Este autoarea a cinci romane, publicate în 20 de limbi și recompensate cu nenumărate distincții.
Romanul său de debut, The Pleasing Hour, a câștigat Barnes and Noble Discover Award, Whiting Writer’s Award și a fost una dintre recomandările publicației New York Times.
Al patrulea roman al său, Euforia, a fost recompensat cu Kirkus Award, The New England Book Award și a fost finalist la National Book Critics Award.
Povestirile, eseurile și recenziile lui Lily King au apărut în publicații precum New York Times, Washington Post, Vogue, Los Angeles Review of Books și One Story.
Locuiește cu soțul ei în Portland, Maine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0320 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13