Sirena

Sirena
thumbthumb
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 544

DESCRIERE

Unul câte unul, 
vor plăti pentru trecut...


Noul thriller psihologic al Camillei Läckberg face senzaţie nu numai în Suedia, ci peste tot în lume!
Visul lui Christian Thydell s-a împlinit: romanul său de debut, Sirena, are un succes răsunător. Însă el pare să treacă prin cea mai neagră depresie.
Erica Falck, cea care a descoperit talentul lui Christian, află că acesta este ţinta unor scrisori de ameninţare şi începe să caute informaţii despre trecutul misterios al scriitorului.
Pe de altă parte, unul dintre prietenii lui Christian este dat dispărut de mai multă vreme, iar poliţia nu găseşte nicio pistă valabilă.
Detectivul Patrik Hedström nu poate justifica tăcerea celor implicaţi în toată această poveste: se tem sau sunt vinovaţi? Și care este secretul pentru care mai degrabă sunt dispuşi să moară decât să l dezvăluie?

Prin cuplul Erica Falck Patrik Hedström, Camilla Läckberg a creat două personaje memorabile, cu o înţelegere a naturii umane ce topeşte gheţurile nordice.
Independent

Camilla Läckberg te ia mereu prin surprindere: de la scene din viaţa de zi cu zi trece direct la momentele de tensiune maximă. Aviz amatorilor de senzaţii tari!
The Guardian

"Cineva îl trase la suprafaţă, iar băiatul izbuti să scoată capul deasupra apei. Prima respiraţie fu violentă şi dureroasă, apoi sorbi cu lăcomie aerul. Mama sa îl prinse cu putere de braţ, dar creatura aceea nu mai conta. Fiindcă apa nu mai încerca să îl prindă.
Ridică privirea spre ea, recunoscător pentru că îl salvase, pentru că nu îl lăsase să piară. Însă în ochii mamei sale nu văzu decât dispreţ."

Camilla Läckberg s a născut în 1974. Înainte de a deveni cea mai populară scriitoare suedeză de romane poliţiste, a lucrat mai mulţi ani ca director de marketing.Înscrierea la un curs de creative writing i a schimbat destinul.Sirena face parte dintr o serie de şapte romane (Seria Fjällbacka) ce s au bucurat de un succes enorm de piaţă şi de o presă foarte bună. Această serie este în curs de publicare în peste 30 de ţări. De aceeaşi autoare, la Editura TREI au mai apărut: Copilul german, Prinţesa gheţurilor, Predicatorul, Piază rea şi Cioplitorul în piatră.

Limba: romana

Nr.pagini: 544

Dimensiuni: 13X20

An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0369 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.