Super Mintea

Super Mintea
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0186-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 464
Format: 13X20

DESCRIERE

Super Mintea

Norman E. Rosenthal

 
 
 În această carte, bine documentată ştiinţific, dr. Rosenthal ţine o pledoarie în favoarea meditaţiei transcendentale - pe care el însuşi o practică şi totodată o predă celor dornici să o deprindă. În sprijinul ideilor sale, autorul prezintă şi numeroase mărturii şi relatări ale experienţelor unor figuri celebre din lumea artistică, precum regizorii David Lynch şi Martin Scorsese ori actriţa Cameron Diaz şi actorul Jerry Seinfeld.
    Rosenthal susţine că, deşi poate părea paradoxal, extensia Super Minţii atrage atât o stare de calm interior, cât şi o energie sporită în rezolvarea problemelor cotidiene, pe lângă autenticitate, empatie, privire în perspectivă şi ingeniozitate. Vorbim despre minte în forma sa maximă, care dobândeşte o coerenţă crescândă, înlesnind stabilirea unor conexiuni mult mai profunde între individ, lumea înconjurătoare şi întregul Univers.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0268 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13