Terapia Teta – Tu şi Creatorul - Vianna Stibal

Terapia Teta – Tu şi Creatorul - Vianna Stibal
PRP: 33,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,70 lei
Diferență: 3,30 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-606-756-050-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 192
Format: 13X20

DESCRIERE

Terapia Teta – Tu şi Creatorul

Amplifică-ţi conexiunea cu energia creaţiei

Vianna Stibal

 

Cunoaşterea de sine te ajută să îţi cunoşti mai bine Creatorul. Cunoaşterea Creatorului te ajută să devii nelimitat.

 

Fondată de Vianna Stibal, Terapia Teta este un sistem terapeutic excepţional, care ne poate ajuta să ne schimbăm convingerile care ne autolimitează pentru a putea beneficia în acest fel de o vindecare emoţională şi fizică profundă. Atunci când ne aflăm în starea Teta, noi ne putem conecta cu energia divină care curge pretutindeni, cu Creatorul a Tot-ceea-ce-există.

Viannei i se pune adeseori întrebarea: „Cum pot şti că m-am conectat cu adevărat cu Creatorul şi că ceea ce aud în mintea mea nu sunt propriile mele gânduri?” Răspunsul corect la această întrebare este acela că pentru a putea cunoaşte diferenţa dintre gândurile tale personale şi inspiraţia divină trebuie să începi prin a te cunoaşte pe tine însuţi. Acest ghid adresat practicanţilor Terapiei Teta te va învăţa cum să te cunoşti mai bine pe nivelurile cele mai profunde, astfel încât să poţi recunoaşte mai uşor această diferenţă, stabilind în acest fel o comunicare clară şi eficientă cu Creatorul.

Vianna ne împărtăşeşte în această carte o serie de învăţături importante, diferite descărcări, exerciţii şi câteva dintre propriile sale experienţe, pentru a ne ilustra cu ajutorul lor maniera în care putem recunoaşte mai uşor sistemele noastre de convingeri, aspectele interioare şi diferitele identităţi de sine subconştiente care ne împiedică să ne conectăm plenar cu energia Creatorului, învăţându-ne în acest fel să navigăm prin propria noastră minte, astfel încât să o putem înţelege mai bine. Creatorul comunică întotdeauna cu noi din perspectiva iubirii pure şi perfecte, iar Vianna ne prezintă o cale ideală, care ne poate ajuta să experimentăm şi să întărim această conexiune, astfel încât să putem deveni la rândul nostru nelimitaţi.

Vianna Stibal este artistă, profesoară şi medium intuitiv. Deşi sediul ei este în Montana, SUA, ea este ferm hotărâtă să îşi răspândească noua paradigmă terapeutică în întreaga lume, scop în care a pregătit instructori şi terapeuţi care operează la ora actuală în peste 180 de ţări. Vianna organizează seminare în întreaga lume, în cadrul cărora predă Terapia Teta oamenilor de toate rasele, convingerile şi religiile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0197 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.