Teste pentru succes. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Clasa a VIII-a

Teste pentru succes. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Clasa a VIII-a
-5%
Preț: 28,50 lei
30,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 9786060760467
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 272
Format: 26 x 19

DESCRIERE

Teste pentru succes. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Clasa a VIII-a
 

Florentina Sâmihăian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman, Horia Corcheș, Laura-Maria Ierulescu

Lucrarea este în conformitate cu programa şcolară de Evaluarea Naţională pentru absolvenții clasei a VIII-a, în anul școlar 2020-2021, la disciplina limba şi literatura română, aprobată prin Ordinul Ministerului Educației nr. 3237/05.02.2021.

 

Volumul de față se adresează elevilor clasei a VIII-a care se pregătesc pentru evaluarea națională. Este conceput în conformitate cu programa pentru examen modificată in februarie 2021, iar testele sunt structurate asemănător cu modelul publicat pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării. 

Volumul cuprinde recomandări generale privind proba de limba și literatura română, în care sunt prezentate cerințele posibile pentru fiecare subiect, sugestii de abordare a fiecărui tip de item, sfaturi privind rezolvarea modelului publicat de minister, 25 de teste de antrenament, urmate de bareme detaliate pentru fiecare test. După rezolvarea fiecărei probe, elevii își pot aprecia lucrarea, pe baza unei fișe de autoevaluare care îi ajută să identifice aspectele pe care trebuie să le aprofundeze. În anexă, este inclusă programa de examen.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0270 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13