Vibraţia: calea către sine

Vibraţia: calea către sine
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8863-77-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304
Format: 13x20

DESCRIERE

Vibraţia: calea către sine

Ioana Maria Orleanu

 
 
 
Este o carte care lucrează cu tine, cititorul, în mod direct. Este o carte care ţi se adresează în mod direct şi te implică activ în propriul proces de introspecţie, de vindecare, de transformare.
    Este o carte care transmite frecvenţe pe niveluri diferite şi multiple de vibraţie, care acţionează progresiv pentru ridicarea nivelului de conştiinţă şi de conştienţă al cititorului.
    Este o carte care, ori de câte ori o vei citi sau o vei reciti, îţi va aduce noi informaţii, noi conştientizări, noi răspunsuri la întrebările tale.
    Nu în ultimul rând, această carte poate funcţiona uneori şi ca „oracol", deschizându-se exact la pagina care-ţi va explica sursa problemei tale sau calea de rezolvare.
    Parcurgerea acestei cărţi, cu dedicare şi consecvenţă, deschide un proces subtil, dar sigur, de dezvoltare personală, creştere spirituală, ridicare vibraţională, integrare şi aliniere pe toate palierele Fiinţei: corp fizic, corp energetic, Suflet, Scânteie divină, Sine atotcuprinzător.
    Un mijloc confortabil de lărgire a conştiinţei şi de expansionare a câmpului percepţiei. Un mic „manual tehnic" cu sfaturi pentru ridicarea vibraţiei şi pentru curăţarea şi expansionarea câmpului conştiinţei. Un „îndrumar de bună purtare"pentru oricine ia în considerare noţiunea de „Ascensiune" sau, pur şi simplu, pentru toţi căutătorii de spiritualitate.
    Simplu, autentic, direct, dictat din conştiinţa Sinelui divin, cu mesaje către/de la SINELE TĂU divin!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0516 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13